Garhg!! Traditioner :-(

Många gräl sker så här i juletider. Det kan förstöra så mkt så jag väljer att skriva av mig här istället nu när jag är lämnad ensam...

Syrran drog tidigt och först av alla med hästarna som ursäkt i år igen. Personligen tror jag sprit är tjockare än blod. Vi resterande 5 st har pratat sista timmen att åka o kolla på en sak med bil och när de 4 andra helt plötsligt är ute ur huset går jag naturligtvis efter med ute på gården är ingen och skogen och gärdena runt farsans gård är så tysta. Då skriker de från andra sidan en åker att de bara ska gå en promenad! Så jävla typiskt denna släkt att inte fråga, prata med andra eller delge info. "ska du med?" frågar de. Nä va f-n. då sitter jag hellre här själv vid datorn. Har redan gott samvete för all choklad. Körde ju ett tuffare distanspass imorse..

I måndags försov jag mig för mobilen trodde det var söndag. Idag ringde den dock 05:08 och jag gick upp och började göra gröt. Insåg då jag hade börjat äta att jag gått upp för tidigt då vi inte skulle ses förrens kl.08:00 för att cykla. SUCK! Gick o lade mig igen fast mätt. Gick upp igen kl. 07:10 och drack kaffe.
Distansturen gick över isisga vägar med ett tunnt lager snö på så det blev en del omkullkörningar. Jag gled några meter på arslet bl.a. Efter några krasher blev jag och Andreas som kärringar och vågade inte följa med i de andras tempo så vi bombade bilvägen hemåt från Nora. Bombade är ett ganska bra uttryck då vi låg på mjölksyratröskeln ändå från Mogetorp till Mellringe. Sved hela tiden och ingen ville säga att vi skulle lugna oss. Jag körde dessutom under tidspress då jag skulle bli hämtad av lillasyrran.

Nu är Kalle anka avklarad, paket, julmat men än så länge inget familjegräl. Kanske för de andra håller käft. Något jag har svårt med men det är ju trots allt jul...

Vill hem till Sara för att (dela ut hårt paket ;-)) ha julklappsutdelning.
Imorgon skall det distansas igen. lite längre, lite lugnare.
God jävla jul.

Kommentarer
Postat av: Kö[email protected]

Bruuumm! B rumm! Läxa upp mig på annandan please misr´ter!

2008-12-24 @ 21:32:32
Postat av: Jennie

God jul älsklingskillen =)



Postat av: Sara

tihi!

2008-12-26 @ 23:53:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback