Upprörande doping och ständig ångest.

Dagens bild från ett av de tystaste ställena i Kilsbergen. Skrikarboda. Ungefär 15 minuter efter fotosession så öppnade sig himlen...

För några dagar sedan skrev jag om att jag blivt erbjuden EPO...Jag skriver ju nästan alltid med glimten i ögat och på ett roligt sätt och jag vet att det ofta uppskattas av er läsare. Ibland kommer dock seriösare inlägg då jag lägger in " detta är helt sant" text för att marekra just detta. Det där om EPO var sant men det roliga i det var att det var min bästa vän som tyvärr har haft problem med sina nurar och EPO är ju just tänkt som njurmedicin så där är allt i sin ordning. Denna person skojjade alltså med mig men samtidigt var det ju sant. Sprutorna fanns där men erbjudandet var inte seriöst menat.
Anledningen till att jag skriver om det här igen är att det tydligen har upprört en del känslor och det är bra. Bra att folk reagerar på doping. Blev faktiskt uppringd av en cyklistkonkurrent igår som varit upprörd i flera dagar över mitt inlägg.

Kan säga så här. Om jag någonsin blev erbjuden något förbjudet så skulle jag anmäla och offentliggöra denna person på en gång.

Djuriska beteenden.I fredags när jag och kollegan åkte från Grythyttan mot Örebro tog vi en omväg förbi Kalle & Anna. De där kamelerna jag hälsade på i vintras. De hade nu sommarpälsen på och såg mycket mindre ut men fortfarande lika koola.
En annat fränt djur är igelkotten. Upptäckte igår att en lite taggig sak samlade gräs och drog in det mot vår lilla rabatt precis utanför vår uteplats. Den byggde väl nån sovplats för den spenderade natten under sin hög. Vi vill ha den kvar där så vi har matat den med både leverpstej och kattmat som den glatt gluffsar i sig.

Den jobbiga arbetsveckan satt kvar igår så nästan hela dagen spenderades på ett av stadens bättre fik innan jag trotsade testcykeln i klubbstugan. Där körde jag 6 stycken intervaller på tröskeln men som så många gånger förr kommer samvetet direkt efteråt och undrar varför jag inte körde fler??
Idag var det lite av samma sak då jag hade tänkt mig minst 4 timmar uppe i Kilsbergen. Efter 2,5 h öppnade sig himmlen så där pass mycket att det plaskar i skorna när man ställer sig upp i backarna. Eftersom jag inte tog med mig förstärkningsplagg då vädret var så fint när jag stack ut så blev det att köra på hemåt. Det var iofs bra att jag började med att köra i de jobbigaste backarna innan regnet kom så den biten var avklarad. Nu är benen lite trötta trots allt så frågan är hur i helskotta jag ska må efter 112 km tävling nästa helg? (ångest)

Eftermiddagen spenderades på Marieberg köpcentrum där inte mindre än fyra sorters kaffe inhandlades. Jag är en missbrukare.
Nu skall mera kaffe insupas hos Matte Bergkvist då han idag fyller 31 år. Ouf va gammalt... :-)

Kommentarer
Postat av: Oscar Ekstam

Att folk orkar med sina storkar.

Och att en cyklist tar "doping"-inlägget på allvar verkar ju vara helt bortom allt. Jamenar vem fasiken skriver i sin publika dagbok på internet att "ja nu ska ni se grabbar, jag dopar mig med EPO så nu får ni passa er"?



Jag blir bara liiite trött på sånt, men så är det ju internet också och här får man se ett och annat roligt.



Nu är snart Guitar Hero ute förresten, har beställt Colin Macrae Dirt nu. Bara för att Darvell ska bli glad =D

Postat av: Patrik Paulsson

Ja, det är faktiskt både anmärkningsvärt och tröttande. Ironi någon??



Foton Ola, foton!!

2008-08-04 @ 13:46:55
URL: http://www.patrikpaulsson.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback