Schysst hylla!

186116-27Ja så här i förkylningstider finner man tid för annat så som inredning med inkluderande IKEA-besök som resulterade i en förbättring av förrådet. På väggen mittemot hänger två hojjar på ett SILVAN-inköpt tak/golvställ för cyklar.  Som synas på bilden packar man ju snabbt in de viktigaste först. Hjälmarna! (O nej, det är ingen pik) 
Jag uppskattar verkligen att gå på stan eller åka till stans stora köpcentrum för det händer inte så ofta nu för tiden när båda i familjen vill cykla så mycket som möjligt. Dock kommer prestationsångesten ifatt så fort man kommer hem för allt jag egentligen vill är att få träna. Älskar verkligen att få svettas för träningen är inget som dykt upp i mitt liv med cyklingen utan den har alltid funnits där. Har fortfarande kvar min första lilla pris från 1984 då jag var sex år och tydligen kört någon skidtävling som bara finns kvar i minnet pga denna glaspokal. Sedan dess har det tränats flitigt i just skidor, terränglöpning, boxning, kamp jiu-jutsu, och cykel. De senaste åren har ju mountainbiken legat i topp men hjärtat slår fortfarande mycket för boxningen. Gillar den tuffa träningen med kombinationen av smidighet, explosivitet, kondition, styrka och tekniken. Den stora nackdelen är naturligtvis att det inte är så nyttigt att mota slag mot huvudet även om man har "stora mjuka vantar" på sig. Tänker nog ta tag i boxningen igen när min tänkta karriär på hojen är slut vilket förmodligen kan ta många år då nu är i usel höstform.
Trotsade dock alla förkylningssymtom idag och trampade runt i Kilsbergen med 7 andra mtb:are och det är alltid skönt att bara köra runt och njuta av naturen och av kaffet efter passet. Kanske inte så nyttigt men va fan... Har man försökt att dra ihop till en sån här socialsväng så ställer man ju upp. Stanna hemma och lasta över ansvaret på nån annan är inte min stil. Dessutom försov jag mig så jag missade de två avsnitten av Family guy imorse :-(  Dessutom drog ju damtennisen ut på tiden så man bara kunde visa sista 5 km av dagens cykel-VM. Fasiken att tjejer alltid ska ta så lång tid på sig...

En riktig vilovecka väntar förmodligen och då det kommer att finnas tid till cykelvård, sponsorfjäsk och test av ny kaffesort. Ryktas oxå om att svärfar har en espressomaskin som inte används så den skall jag få vid nästa tur till Karlstad. Blir en perfekt uppgradering från moccabryggare till riktig espresso. 
Har oxå köpt en Nasaline. Skidlandslaget kör med det. Måste ju testa om det hjälper men vad det är sägar jag inte.

Host o snor på er, friskusar.
 

Kommentarer
Postat av: Matte

Jaha nu vet jag. Med Nässköljaren Nasaline kan näsan enkelt sköljas ren med saltvatten! Det kan ju du behöva med ditt ständiga snorande. Kanske skulle du prova nått tarmsköljande också ;)

Postat av: Patrik

Jag använde Nasaline med saltlösning mycket i Luleå när vi tränade ute i många minus. Funkar fint, både som "upplösning" och förebyggande som smörjning.
Finns även som sprayflaska för snabbsmörjning! :-)

2007-10-01 @ 09:21:24
Postat av: ola

jovisst är det så, sitter här vid tangentbordet alldeles nysköljd. Verkar funka hyffsat.
Matte: skippar tarmsköljningen då jag bara intar hälsokost kan det inte vara nåt fel där nere.
"jag är inte dum, jag har bara otur när jag tänker"

2007-10-01 @ 20:13:12
URL: http://cykelola.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback