Lugn dag?? Knappast.

186116-35 Frukostbuffè & vandring. Låter ju som en bekväm dag men det blev det inte.
Startade med att vakna 07:18 pigg som en lärka och ville ju inte äta frukost pga den väntande hotellfrukosten utan gick istället upp och försökte mig på den nya espressomaskinen men blev besviken. Fick inte till bra smak hur jag än gjorde så den gamla moccabryggaren får nog bli kvar som Nr.1. 
Våra bekanta, Jennie & Henrik, påminde mycket om mig och Tina vid frukosten. Mindre prat och full koncentration på maten som det fanns gott om. Alla fyra tycker att detta är en vardagslyx som alla borde unna sig någon gång per år. 75 kr/st för att få grisa ner flera tallrikar, prova massor av pålägg och brödsorter och man slipper disken.
Sedan tog vi bilen till Kilsbergen med två andra typer. Lillasyrran med pojkvän för en "lättare dagstur" som det var tänkt. Men en slinga på kartan går betydligt snabbare när man kör mtb sommartid än en höstvandring med grym träningsvärk så det blev drygt 4 timmars vandring i kuperat landskap. En kort fikapause på ca 20 minuter var den vilan vi hade uppe vid Tomasboda där förövrigt bilden togs med en av de fina träskulpturerna är med. Den där trägubben är snidad direkt av en hög stubbe. Inte ditsatt PÅ en stubbe alltså. Avsaknaden på vila tar jag lätt igen nu när man väl är hemma. Jag har inte gjort mycket sen camelbacken rasade av mig i hallen.  Den där innebandyn som min kropp lurade mig på igår gör att jag går som en pensionär idag. Undra hur det ska gå imorgon? Båda sidorna på låren smärtar, likaså vaderna. Magen är öm. Kan vara sedan träningen i fredags på gymmet. Fasiken vad klen man är.
Vilar nog helt imorn för att på tisdag besöka gymmet tror jag.
Vi hörs.

Kommentarer
Postat av: Crosscar

Trevligt med träningsvärk?

Förresten är du avis för at jag är snyggare än dig ;)

Postat av: ola

Vore du det skulle du väl visa mer av dig men jag tror inte du törs....

2007-10-22 @ 18:36:56
URL: http://cykelola.blogg.se
Postat av: Crosscar

Är det en utmaning?

2007-10-23 @ 09:15:12
URL: http://www.oscarekstam.com
Postat av: ola

japp! Men ta inte någon annans bild. Typ vid namn Max...har hört ryktet...

2007-10-23 @ 21:21:16
Postat av: Crosscar

Åhhh nej, vad är det nu för bild som cirkulerar... jag har mina föraningar... typiskt

2007-10-24 @ 08:34:41
URL: http://www.oscarekstam.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback