vanlig svensson vecka

image29Ja idag togs sista Oboyen ur paketet. Det har räckt väldigt länge men annat var det för några år sedan då detta underbara gift intogs båda morgon och kväll. Det fanns inte ett tillfälle då Oboy kunde vara fel att ta. Sen träffade jag Tina och hamnade på avgiftning från Oboy. Visst försvann det ett o annat kilo från kroppen men så för ett tag sen köptes ett paket hem (av misstag) och denna säsong har det ju heller inte blivit några resultat på cykeln. Frågan är: Finns det ett samband?
Igår var jag helt sänkt. Inte innan träningen men väldigt mycket efteråt. Den tunga styrketräningen blev tyngre än tidigare och jag avslutade med ett spinningpass för att skölja ur benen vilket jag tycker ger mindre träningsvärk dagarna efter. Däckade totalt 25 minuter efter att jag kommit hem och även efter 7 timmars sömn, morgon-espresson och en 20 minuter cykeltur till jobbet så var jag skittrött. Blev pigg igen vid lunchen då det faktiskt pratades cykel i lunchrummet. Förmodligen för att jag lagt dit senaste Kadens och att en arbetskamrat sett mig på lilla sportspegeln. Ja i bakgrunden alltså, linslus som jag är.
Sen var det dax igen för kvällens löppass som resulterade i 11,5 km och pulsklockan visade efteråt att hjärtat slagit 191 slag/minut vid ett tillfälle. Hmm.. inte lång från mitt max tror jag. Var det inte onsdagens löpning som jag skulle ta det lungt på??
Imorgon väntas tydligen regn till det redan liggande snöblask som kommit under dagen så helt perfekt crossväder och intervaller som vanligt. Hoppas vi blir några stycken som sticker ut så man inte kortar av passet pga dåligt väder eller blöta skor eller nån annan dålig ursäkt som lagom tills man når dörren ger en dåligt samvete över halvhjärtad träning.
Tjijpp o hej

Kommentarer
Postat av: Matte

I kväll borstar vi på lite :)

Postat av: Niclas

Japp, ska bli fint efter dagens tur!

2007-11-10 @ 15:06:26
Postat av: ola

ouf va oseriöst. Ja är på!

2007-11-10 @ 15:29:16
URL: http://cykelola.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback