Äntligen har jag hittat rätt

186116-40Jo det här är tuffa grabbar som jag ska träffa imorgon. En heter Joakim, en annan heter Oscar. Helt vanliga namn men de är inga vanliga killar. Att jag ska träffa dom har ingenting med cykel eller träning att göra men det kanske kan klassas som mental utveckling vilket är en viktig del i ett seriöst elitsatsande. Jag ska på en 24h kryssning med nästan bara uteslutande hårdrockare. Hammerfall, The poodels, Nocturnal rites, Bloodbound och Altaria är de fem band som ska spela under resan. De två sistnämda har jag dock aldrig hört tidigare så det kan bli intressant. Kommer jag någongång under resan att prata cykel blir jag förvånad men förmodligen lycklig då jag åker ihop med 4 stycken relativt seriösa soffpotatisar. Dagarna efter jag hade bokat dessa biljetter så blev jag uppringd av en medresenär som inte var så sugen längre. "-vadå då?" frågade jag. "- Jag såg en dokumentär om Estonia igår", sa han. Jättesmart!

För att väga upp denna resa har det varit två tuffa dagar ur träningssynpunkt. Besökte gymet igår och tycker att det tidigare varit svårt att hitta tillräckligt tunga vikter för att bara orka med 5-7 reps. Inte för att det är vikt-brist på gymmet eller att jag är tokstark, nej det är nog en för-feg-med-vikt-grej. Har tidigare fegat så jag kunnat köra en 10-15 reps men igår lastade jag dock på ordentligt så att den första repetitionen var okej medans den andra o tredje var tunga och efter 5 st tog det stopp. Naturligtvis resulterade detta i stel gång och en ovanligt slö Ola på jobbet idag. Trodde att det var den nya kaffesorten som inte är tillräckligt koffeinrik så för att gardera mig inför morgondagen har det inhandlats rätt kaffe tills imorgon då man förmodligen kan räkna med mer träningsvärk. Det går nog över efter ca 5 timmars headbangade på båten.
Idag luftades crossen och (peppar peppar) vevpartiet sitter som berget efter det senaste kladdandet med gänglåsning. Långa intervaller på tung kadens kändes inte helt rätt lår som värkte redan under uppvärmningen men tydligen överlevde jag. 
Ja underkasta mig hård träning är jag inte rädd för. Det är tuffa metalbrudar jag är rädd för.
Kommer hem till Örebro igen sent på fredag kväll och då kommer jag att vara så sugen, så sugen, såååå sugen på att köra dubbla intervallpass på lördag.
Nästa uppdatering kommer nog att vara en hes Ola.
Rock On!

Kommentarer
Postat av: Patrik

Ha ha, rock on!! Ni får headbanga för mig också! Jag körde 8-reps benpress igår. idag backar jag i trappor...

Fundera vidare på Vasaloppet! Fick mina rullskidor igår, i helgen blir det stapplande på såna, intervaller på cykel, samt distans på cykel.

Hörs

Postat av: Crosscar

Hoppas du blir hes nu, för du måste fan skrika åt mig med...

Jag ska försöka kompensera det hela med att gå på rockkonsert här i Falun idag... Men jag vet ju att det inte ens är i närheten...

2007-11-23 @ 09:58:55
URL: http://www.oscarekstam.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback