könsord och missad tour

186116-23Schysst bild ifrån gårdagens GP-träning. Vi var bara 9 stycken denna gång men det blir iallafall bra träning för alla då det inte spelar någon roll om man blir varvad, det är bara att hänga på igen. Om Matte B hade fortsatt sin offensiv hade vi alla blivit just det men "han testade" bara formen lite och steg av banan efter en kvart. Vi andra (B-sorteringen) slet vidare och det kändes rätt bra. Stundtals iaf. Mina nya hjul är mycket kvickare i igångdragen än mina gamla seghjul men jag ska nog fortsätta att träna så ofta jag kan på de gamla för att komma ihåg skillnaden och alltid känna mig snabb på de nya.
Värre var det idag när jag skulle "lattja" lite mtb uppe i Markaskogen där vi har vårat teknikspår för att reka lite nya stigar till en eventuell omdragning av spåret. Det skreks barnförbjudna ord titt som tätt i skogen för det gick skitdåligt mest hela tiden. Enkla misstag gjordes, kom ej ur pedalen en gång, fick vassa grenar på skenbenet mm. Gargh!
När jag ändå är lite sur så retar det mig att jag missade den spännande avslutningen på etappen i tisdags när Canchelara (eller hur han nu stavar) vann. Fick höra från flera håll hur häftigt det hade varit och hoppas in i det längsta att kanske tv-sporten skulle visa nåt....men nej.
Om en låg vilopuls direkt hade visat hur vältränad (duktig) cyklist man är hade jag varit i Turkiet nu o kört EM. Min puls sjunker till riktigt låga nivåer toksnabbt just nu. Ett tag tyckte jag bara det var coolt med en låg vilopuls men inte nu längre, nu skrämmer det mig lite och särskilt efter ett samtal med en läkare för några dagar sedan. Ingen läkarundersökning utan träffade en god vän.  Idag när jag och kollegan på jobbat hade jobbat fysiskt några timmar att lägga färdigt gräs och tog oss en fikarast så kände jag pulsslagen och började räkna. 36 slag i minuten blev det trots att jag bara suttit still i ca 4-5 minuter.
Härnäst skall jag köra ett GP-lopp i Kopparberg imorgonkväll och på lördag reser vi till Rättvik för där går svenska mästerskapen i långlopp på söndag.
Blir jag inte varvad imorgon är jag nöjd, vinnar jag är jag rik.

Kommentarer
Postat av: Niclas

Cancellara med bra kilometer drag :)
http://www.youtube.com/watch?v=DTfXEC-_lRs

2007-07-12 @ 22:06:27
Postat av: Patrik

Lycka till ikväll! Själv ska jag bara njuta av första semesterdagen.
Ses i Rättvik


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback