kan nån tejpa min hoj?

Ett resturangbesök i fredags lämnades klockan 21:27. Klockan 21:30 började bion. Vi kom in lagom under reklamen något stressade och med höga förväntningar på filmen Transformers.
Min sambo Tina, som inte hade den blekaste aning vad hon gått med på, följde med pga ren kärlek. Det är iaf vad jag hoppas på men hon kanske har nån dold kärlek till robotar??
Filmen var precis så bra som jag trodde. Nä förresten...ännu bättre. Ruskigt välgjord, lagom mycket smygreklam genom produktplacering och spännande hela vägen. Och ljudsättningen? Jo den gick inte av för hacker heller, både musik och ljudeffekter och ibland skickades det ut så mkt bas att sätena dallrade. COOOOOLT!

Lördagen trimmade vi vårat mtbspår i markaskogen sen åkte jag till Borensberg för att "hotta" upp min racer. Köpte nya, men begangnade, hjul med namnet race x lite. Bara ganska coolt. De fick sig en testrunda direkt när jag kom hem och de är rätt kvicka så med en ny taktik på onsdagens Slaktarvarv ska jag inte bli varvad.

Idag var det tävling och trots det usla vädret var det många på plats i Norberg för att köra Engelbrektsloppet, eller för-SM som det kallar det då det är det 2008. Varför provkör man inte då den bana som man har tänkt ut för själva SM? Nä man valde att köra den vanliga Engelbrektsbana som är ett kort långlopp, ja inte en varvbana alltså.
Startade på klassiskt Ola-manèr, lite förhårt och lyckades inte komma med där framme tyvärr och sedan kom min lilla svacka. Gjorde sällskap med någon från IK Jarl och klubbkompisen Jonas in mot växlingsområdet för att gå ut på slinga Nr. två trodde vi men när vi gjorde det ropade någon på sidan " ni har kört fel". Ingen av oss tre kunde minnas någon missad pil så vi fortsatte och eftersom jag ofta är optimist så tänkte jag att det nog var täten som kört fel och att vi nu körde för pallplatserna.
Vid målgången så kom dock den bittra sanningen ikapp och det var vi, dock inte bara vi, som kört fel. Det blev nog många klagomål mot dagens banansvarig men med all rätt. Täten fick t.ex köra igenom ett band som satt tvärs över den väg de skulle köra och på några andra ställen längs banan varierade pilningen som tvingade en att vara extra skärpt på vart man skulle.

Förra året körde jag och sambon ofta tävlingarna med en tejpbit på styrena med ett för dagen peppande ord. Det kan vara bra för om man t.ex  hamnar själv och börjar slappna av och inte "pressar på" utan tappar tid mot sina motsåndare. Det oxå vara till för att man ska vara offensiv eller defensiv i sin körning eller kanske bara skriva ned när man ska rycka ifrån klungan o.s.v.
Inför Ränneslättsturen klistrade jag på en bit på hennes styre och hon körde riktigt bra då, likadant idag satt det en tejp där och hon fixade en tredjeplats. Ingen av tävlingarna har jag haft en och.... ja... Kan någon tejpa mitt styre??

Syns väl på Onsdag på Slatarvarvet GP? De tolv första i resultatlistan får ett pris? (Det du Niclas, ingen utlottning utan du måste prestera :-)

Kommentarer
Postat av: Niclas

Jag dyker upp på onsdag. Kommer att köra tills jag stupar!

2007-07-09 @ 07:51:02
Postat av: Henrik Ögren

Hallojs
Är det bara Stars som är med på onsdag ??
Eller finns det vanliga dödliga också??
Vart ligger platsenni kör på??
som du märker på frågorna är jag lite sugen på att komma ner och åka !!
MVH / Henrik Ögren

Postat av: ola

vi måste ha några dödliga som vi kan varva. Sist var jag en sån....
Det är ett icke uppbyggt villaområde söder om maskingatan. Sök på hitta.se maskingatan, örebro så ser du ungefär vart du ska åka för de vägar vi kör på finns ej med där. Men ring mig när du närmar dig. Vid spöregn så struntar vi i det.

2007-07-09 @ 21:10:54
URL: http://cykelola.blogg.se
Postat av: Patrik

Haha, det var kul, ser verkligen ut som om jag skrivit av. Eller rättare sagt, som om du skrivit av mig.. :-)
Cykelsverige är ju litet, många kaxiga mallorca-cyklister :-)

2007-07-10 @ 00:39:02
URL: http://www.patrikpaulsson.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback