ny helgrutin, söndagar 0835-0930

186116-4
En härlig vinterbild ifrån lördagens distanspass. De ca -13 graderna gjorde att sambon körde med ansiktsmask därav den annorlunda nunan till vänster i bild. Jag och Dr. Peter lät kylan plåga våra näsor och kinder.
Jag har hittat (eller upptäckt snarare) ett härligt och roligt sätt att ladda för söndagspassen. Strax efter frukosten så brygger jag mig en god kopp espresso och sätter mig i fåtöljen framför tv:n och kollar på min favvo-serie. Det är The family guy som sänds på tv3. Jag brukar förklara det som simpsons fast roligare. Humorn är helt underbart galen och Peter Griffin (som det handlar om) är precis så galen som jag skulle vilja vara. (nja förresten). Det sköna i serien är att de ofta hoppar iväg när någon ger ett exempel så det kan vara lite svårt att haja de första gångerna man ser det. Det sändes förut på kvällarna men då var det lättare att missa för jag brukar alltid ha så mycket att göra på kvällarna tycker jag. Förutom träningen så blir det ju vardagssysslor som tvätt, städ, mat, skoja med palle & öste och vips så är det läggdax. Nu får det fungera som en stunds avkoppling innan man ger sig ut på träning istället. Perfekt!
I lördagskväll umgicks jag med några cyklister över lite mat o dryck ( tack för det) och det blev ganska mycket cykelhumor.Vi såg bl.a. en dokumentär om Paris-Robuaix 2004. En riktigt hängiven reporter som provade duscharna, rejsade med bil för att se cyklisterna så många ggr som möjligt under loppet och gick omkring runt velodromen mm. Den var riktigt bra faktiskt men tråkigt att det inte var mer om han som vann det året. Magnus Maximus. Hoppas han får en bra säsong och slipper krasha nått mer för det har han gjort tillräckligt.
Nu ska jag räkna in fiskarna i akvariet för att se om paddorna har ätit upp någon mer. Naturens gång är underbar :-)

Kommentarer
Postat av: Niclas

Vart en fin tur i lördags, trots att bara en växel funkade :) Härligt med några minus & fina vintervägar.

//Rouleuren

2007-02-13 @ 11:22:03
Postat av: ola

japp. Fler sånna pass. sen ska allt smälta undan och bli torrt på en vecka så man kan njuta av alla grusvägarna igen / O

2007-02-13 @ 12:57:51
Postat av: Dr Kuchen

Dr Kuchen om jag får be.

2007-02-15 @ 20:40:03
Postat av: ola

ja det var fasiken att ditt namn ska vara så svårt att lära sig. Funderar påa att kalla dig Blod-peter. det är lättstavat

2007-02-15 @ 22:20:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback