Man ska inte ropa hej...

Sitter på rummet med ordentlig tävlingsmage. Jag brukar kunna få det efter en del tävlingar när jag har tagit ut mig ordentligt, som t.ex idag. Tror att det inte är så bra att bara fylla på med bars, gel o sportdryck heller men nu måste nog lilla maggen ställa in sig mer o mer på det när tävlingssäsongen är igång.  Magen gör nu ont, jag är hungrig men kan knappt äta. Vet att det går över snart men det gör det inte roligare för det.
Tävlingsdag idag och storleken på startfältet var ungefär som förra året, ca 50-60 åkare. Den största skillnaden var däremot att i år var det körning från första början så det blev ingen lugn mtb-tur. Saken blev inte bättre av att jag är rätt så nedtränad så allt svarade inte som jag ville utan har slitit mest hela loppet. Efter dryga timmen så var vi tre stycken som hade skaffat oss en lucka, jag, en spanjor och en spanjorska! Hon heter Marga Fullana och om jag inte missminner mig så vann hon EM förra året. En timme senare släppte hon dock oss och bara kvarten senare var jag tvungen att släppa hjul jag med. När jag kämpade där i ingemansland och tänkte att komma två kanske inte var så tokigt iaf, så körde jag helt plötsligt om spanjoren i en utförskörning med cykeln på axeln!? Hann se att hans kedja gått av. Med blandade känslor slet jag vidare, ville ju inte vinna p.g.a att motståndare fått maskinproblem och det var där nånstans det fruktade ljudet kom. Pst, pst, pst   PUNKA!
Halvvägs genom slangbytet kom Fullana förbi och när jag var klar så dök två andra spanjorer upp ca 100 meter bakom mig men de förblev där.  Så andra platsen blev ett faktum men att få tjejpisk känns väl så där :-) Sambon min, tina, trampade oxå runt idag på en hyrcykel som förmodligen var tyngst i startfältet då alla kör på ruskigt fina hojar här. Hon kom trea av damerna (fullana inräknad) bara några minuter bakom tvåan.
Min nya carbonhoj funkade okej för att inte vara inkörd men idag hade en heldämpad vart optimal. Ser inte fram emot kvällens cykelvård men det måste ju (som alltid) göras.
Träna på där hemma i det fina vädret, här regnar det. Igen.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Har kört en 6 mila tripp idag i den värsta mot och kantvind jag varit med om. Men är rätt nöjd ändå. lyckades uppbringa ett snit på 29km/h i vinden. Man kanske är på g iaf. Ha det bra och ja! Vi tränar på här hemma.. :-)

2007-04-05 @ 17:40:37
Postat av: Mathias C

Har kört en 6 mila tripp idag i den värsta mot och kantvind jag varit med om. Men är rätt nöjd ändå. lyckades uppbringa ett snit på 29km/h i vinden. Man kanske är på g iaf. Ha det bra och ja! Vi tränar på här hemma.. :-) Ibland kommer inte namnet med när man kommenterar. Bugg i systemet. Jag är känd som Bonner ;-)

2007-04-05 @ 17:42:59
Postat av: Torsten

bra jobbat Ola O Tina! ge inte spanjorerna en lugn sekund!!!

2007-04-05 @ 17:46:52
Postat av: ola

Bonner? Bonnier, bönder, bonde?? Har ett stort fan som kallas Booner. Är det du? :-)
Skönt att höra att du inte slappar när Carmichel är borta. Godis, fikabröd, kebab? Eller är du duktig där med?

Postat av: Jennie

Tjola hopp på er kära vänner, jag vill bara gratulera er till fina resultat, men jag tycker fortfarande ni är det knäppaste paret jag känner...
Men Ni är bra ändå.
Ta hand om varandra och trampa på, hej då.

2007-04-05 @ 22:39:43
URL: http://.se/jew75
Postat av: ola

Tack Jennie. Vi pratade lite under middagen och kom fram till att NI nog var det knäppaste paret vi kände. På nåt tvärtemotvis...men vi gillar er med. Vi ska trampa på var så säker.

2007-04-06 @ 20:52:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback