Berg och dalbana

186116-14Ett minne blott.
Ahh, nu är man hemma igen. Jag har så mycket jag vill delge er från de sista dagarna men fattar mig så kort jag kan. Det blev ett bra sista pass på mallis som jag stress-skrev lite om sist och packa cyklar o kläder gick snabbt o smidigt; POSITIVT. Väntan på transferbuss och långsam kö vid incheckning; NEGATIVT. Hamnade längst fram (ja bland passagerarna) på planet, där den fula flygvärdinnan serverade; NEGATIVT. Flyger över ett vackert sverige och kaptenen rapporterar om sol och nästan 20 grader varmt; POSITIVT. Följer karavanen med bleka cyklister till bagage-bandet och väntar....Väskorna kommer men sen inget mer. Vår grupp plus 3-4 andra cyklister står ensamma kvar. Vid servicedisken blev mardrömmen verklighet, våra cyklar kom inte med hem; JÄTTE-NEGATIVT! Extra surt att man stressade för att få med sina båda (lvg & mtb) cyklar till mallis.
Så här ett dygn senare tänker jag på hur mysig min kartong kommer att vara vid leverans då förutom skor, hjälm, prisbucklan och "sportdryck" så lade jag även ned några påsar med fuktiga träningskläder i den. JA, de skulle bara ligga där knappt 24 timmar var det tänkt.
Man ska inte underskatta det där med att vakna upp utvilad i sin egna säng;POSITIVT. Efter att ha ätit (svensk) frukost, sett dubbelavsnitt med Family guy, städat på altan och tvättat den lilla tvätt som ej ligger i våra tre cykelkartonger så var inte klockan mer än 12 idag. Så eftersom sambon är av den snälla varianten så fick jag låna hennes cykelcross och stack till bergen som verkade ha krympt under tiden vi varit borta. Trots att man inte är 100% i benen så körde jag den "kända" mattsa-backen på 7:33. Om jag inte kommer ihåg galet så är mitt pb på 7:08 på racer då den var asfalterad( ja backen alltså);POSITIVT.
Kom lagom hem till tv-sändningen av Paris-Roubaix och har sen dess suttit still. Vem hade trott på O`grady? Inte jag, så
inga vinstpengar denna gång; NEGATIVT.
Totalt sett så är det väl jämna plågor och hoppas på cykelleverans igen. Tycker det känns bekant att vänta på det.
Borde sattsa på löpning kanske...talanglös som man är. Mindre packning iaf.


 


Kommentarer
Postat av: Jennie

Välkomna hem!!
Här har vi dragit på oss ytterligare en magsjuka JIPPI! så när det damp ner en naken karlrumpa i min brevlåda idag kändes det lite bättre, Stoffe undrade hur sanden hade fastnat just där ; )
För ytterligare info, detta kort fick jag sist oxå.
3 kort från Mallis, ett på flygplan och två rumpor =) take care.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback