Alternativ träning

186116-15Denna bild är från natten mellan tisdag o onsdag. Då dök min Care mia upp tillsammans med ruskigt stinkande kläder.  Skulle ju ut på mtb:n direkt efter jobbet så därav anledningen till nattligt mekande.
Har försökt att ringa till arlanda ca tusen gånger under dagen men har varje gång möts av samma inspelade meddelande " ..om vi inte svarar beror det på att vi sorterar bagage..."  Jättesmidigt. Då behöver dom ju aldrig svara i telefonen för alla som ringer tror ju att de bara är borta tilfälligt och hittar just deras bagage. Själv vill jag ju helst att någon bara ska ersätta mina kläder som inte blev "felfria" trots att en tvättmaskin startades direkt, kl.01 på natten. Försäkringsbolaget kanske gör det men självrisken gör att jag inte tycker jobbet är värt det. Har hört att flygbolagen är ganska givmilda vid förstörda väskor så jag ska prova med dom, bara jag får tag i dom.
Massa regn idag gjorde att klubblokalen fick ett besök. Kändes lite ovant efter uppehållet när man varit utomlands men allt funkade bra, ruskigt bra till och med. Tyckte fyra högintensiva intervaller var jobbigt i vintras men nu körde jag 8 stycken och hade inga problem med det. Har dock lärt mig en sak på lägret som jag borde ha fattat för länge sen, att inte starta för hårt. Jag gjorde det nog i vintras på intervallerna så jag stummnade, jag gjorde det defenitivt i några backar på mallis men inte idag. Jag är ju trots allt bara 29 år och har ju bara tävlingscyklat i 12 år...erfarenhet ska inte stressas fram.
Började mitt nya jobb i måndags oxå, trädgårdsmästare. Jobbade med motorsåg hela dagen igår och har pysslat med plattläggning idag. Shit alltså.... Tänker hela tiden på att jobba så ergonomiskt som möjligt men ryggen ömmar hyffsat redan. Hur ska den må till hösten? Hoppas den blir stärkt och inte bara nedbruten.
Appropå nedbruten...En polare krashade ordenligt i helgen och har hela handen i bandage nu. Har sett hjälmen han hade på sig vid olyckan, eller det som är kvar av den. Fy fan för de som tränar utan alltså.  Han har tränat ruskigt målmedvetet hela vintern och har bra form nu men lagom till säsongen är här så... Lugn Mattias! När du sitter på hojen igen så tar det 2-3 veckor så är du i samma form igen. Säsongen är lång men vet vad som rör sig i huvet på dig. (6?)
Imorgon ska mina Kessiakoffe-bönor malas och jag ska bli bjude på indisk resturang. Kan helgen börja bättre?
Tjing Tjong, hjälmtvång

Kommentarer
Postat av: Mathias C

Japp! försäsongen är nog kass och det blir en del jobb att hitta formen igen! Kan inte undrerstyka nog mycket hur viktig hjälmen är! Första läkaren som tittade till mig på akuten sa att jag skulle vara glad att jag var där! jag tänkte att han var helt knäpp! Det finns inget kul med att vara på akuten. Men han hade sett min hjälm och sa att om jag inte använt hjälm så hade jag varit på bårhuset. Ingen överlever en sån smäll utan hjälm! Gissa om jag var glad att jag var på akuten. Så gör som jag och min kloka vänner! träna hårt och använd hjälm!

2007-04-20 @ 10:19:47
Postat av: ola

oj vilka moralkakor vi lägger ut du och jag. Ska vi börja jobba för ntf och åka och predika för ungdomarna i skolorna :-)

Postat av: micke

Jag har startat mitt experiment med alla cykelkläderna, nedblötta i en sopsäck nu. Vi får se vad det ger. spännande! Den här veckan kanske jag får min cykel, lite.

2007-04-23 @ 18:46:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback