igår backe, idag platten

Ni undrar förstås vad jag och Nora hittat på idag. Jo först blev det förmiddagsfika på cafè wasa. Lite halvnttyga då jag tog kaffe och alndgång och lillsnoken nöjde sig med en banan. Strax efter att vi lämnat stället somnade hon och då smet jag in på glassbaren för att få prova en smak som jag såg sist jag var där. chili-lakrits. Av nån konstig slump så blev det även hallon-persika oxå. Detta var förresten mitt 12e besök på glassbaren detta år. Snittet har sjunkit något. Chili-lakrits blev en besvikelse men det var ju ändå glass så jag kan inte säga att jag var missnöjd.
Eftersom jag hade namnsdag idag (som bara tre personer har kommit ihåg) så köpte jag med mig mintsvampar hem till fikat. Jag var rätt säker på att Sara skulle glömma att det var min dag så det var bäst att köpa med sig nåt så det inte skulle bli tomt till fikat :-)
Chokladen smakade grymt bra med moccakaffet framför tv:n då jag satt bänkad framför en grym etapp på tour de trentino. Det var en ca 9 km lång backe som hade en snittlutning på 15% :-) fasen vad brant det var. En del av proffsen hade 36 klingor fram. Nån hade enligt Vacchi 34 kugg.
Dagens träning
Inom löpsporten så pratar man intervallerna i meter istället för i tid. Eftersom jag saknar någon bra klocka som ger mig exakt distans och hastighet så kör jag endast efter tiden. Idag hade jag fått för mig att köra en-minuters intervaller.
Precis som jag misstänkte så kändes det hyffsat mkt i benen efter gårdagens upp/utförskörningar på Kvarntorpshögen.
Det gick dock ganska bra idag. Jag körde 5 st med lika lång vila emellan. Joggade 10 min innan jag körde ett set till som nästan gick ännu bättre. Kändes mig rätt snabb och hade ganska bra driv i steget. Mina NIKE-skor passar grymt bra till sånna här pass. De känns mjuka oavsett om det är nerjogg eller snabba intervaller.
Känns som att det får bli ett mängdpass imorgon. DVS bara jogg.

Kommentarer
Postat av: Mamma Milla

STOOOOOOOORT grattis på den värdefulla namnsdagen! :D

2012-04-19 @ 21:50:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback