100% trött

Sara verkade piggare idag, så även Nora. Jag är trött men frisk. Tack gode gud för det. Måste orka med ett pass till ikväll innan det blir vilodag/ar.

Igår borde jag ha tagit lite bilder när det var arbetsdag vid klubbstugan. Hade förväntat mig ca 5-7 pers men vi blev det dubbla. Jag har sagt det många ggr nu men det är så kul att jobba med mtb i klubben för den är stor och det händer mycket. Banorna markerades upp, containern städades, cykelförrådet städades och info-skylten kom ner i backen och gjöts fast.
Nu är vi beredda på fint väder och en anstormning av cyklister.
Gårdagens träning
Vi var ett mindre gäng avdankade gamla tävlingscyklister som stack ut vid 18-tiden igår. Trodde det skulle bli en 3 timmars-runda men det landade närmare 4 timmar. Jag gick runt på bara 4 dl vatten och det funkade fint. Klart att benen blev trötta men det hade dom blivit ändå, även om jag hade ätit under tiden. Nu kändes inte benen pigga från början efter de senaste dagarnas löpning men det funkade ändå rätt bra.
Vi klättrade upp emot Rusakulan och trots att det var blött i markerna så greppade Rocket Ron precis så bra som ett perfekt bakdäck ska göra. Rackarens vad nöjd jag är med dom däcken.
Det var knappast pga däck-sorten som jag krashade några minuter senare. I en svag vänsterkurva skulle jag i hyffsat hög fart hoppa över en vattenpöl men då vägen svängde så blev det inte ett hopp rakt framåt utan jag flög lite snett i luften. Skulle förmodligen kunna göra om samma misstag för så extremt var det inte men i landningen så orkade inte däcken hålla sig kvar mot fälgkanten och kalvade av lite grann så det släppte ut luft. Jag gled/sladdade/girade snabbt ut mot vägkanten där jag rullade runt ett varv. Cykeln klarade sig bra. Jag klarade mig utan en skråma och fick ställa mig och pumpa upp trycket så var det bara att rulla vidare.
Detta finns säkert på nån film som kommer att vinklas på nåt snuskigt sätt :-)
Kom hem vid 21:40 med skitig hoj som måste servas lite nu då ikväll är vuxenträning. Backe står det på schemat. Dock kan jag inte se att det står snöblandat på schemat. Jävla aprilväder.
Hoppas det kommer mycket folk ändå för vi har som vanligt gott om fikabröd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback