vill ha fart !

Hejsan trogna läsare. Jag har förhoppningsvis haft min svacka för banne mig...Jag tror det lossnar lite nu. Denna kropp verkar hålla varannan vecka-form. Har idag, onsdag tränat 7 dagar på raken och det känns i mina skenben. Hade ju tänkt att vila idag men tiden fanns och solen sken såå...jag och Isabella tog joggingvagnen och tog en återhämtningsjogg idag. Vi kollade efter traktorer, hästar och kor. Blev lugna 6,5 km.
Gårdagens pass
Igår var det kvalitètspass. Planerade mitt pass på dagen och tänkte mig 7 x 1000 m skulle bli bra. Tänkte "bromsa"mig ner till 4-fart vilket kan låta skrytit men jag ville hellre köra lite safe än att blåsa mig helt jäkla röd varje intervall. Sagt o gjort. Målet blev 4-fart och precis som vanligt kändes det ju bättre att ligga under sin målfart än PÅ eller ÖVER den. Alla intervallerna hamnade på 3:54 min/km och jag fick inte förta mig för mkt vilket kändes bra.
Valet av plats för dessa intervaller kör jag oftast fram o tillbaka på banvallen. Jämnt underlag, ingen trafik samt väldigt få backar :-)
Kurvan nedanför är min fart och direkt efter intervallerna går jag oftast 50-100 meter för att snabbt få ner pulsen och sen joggar jag.
 
Imorgon blir det (nog) ett pass i mossen för att sedan vila 2 dagar inför helgens race. Tjurruset i Karlstad väntar. Ska bli kul. Jag sprang det för 3 år sedan och kom väl runt plats 54 tror jag. Jag är i bättre löpform nu så där är väl målsättningen. Sara skall springa oxå och det ska bli kul. Jag håller båda tummarna för att hon kommer i mål hel.
Känns som salomon s-lab speed va?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback