tjurruset och actionrun, igen.

Med tanke på hur sällan jag bloggar så är det imponerande att det faktiskt är besökare här varje dag. Bloggen ÄR mitt dåliga samvete. Jag TÄNKER ofta blogg men tar mig allt sällan tiden att sitta här.
Mkt beror på att det ekorrhjul som kallas livet snurrar på ganska fort nu. Vi har hamnat i en slags jobb-barn-träningsrutin.
Appropå träningsrutin..
Min träning senaste månaden och den senaste veckan har det skett 4 pass enligt den. INte helt sant då jag och Nora tränar judo tillsammans på söndagar men det är inte särskilt ansträngande för mig så den behöver inte räknas. Tittar man på antalet pass ser det bra ut men det är längden på dom som jag skulle vilja öka. Distanserna pendlar mellan 45-60 km/vecka men det är inte många kvällar som jag orkar göra som jag gjorde igår kväll.
Vi hade varit på föräldramöte och när vi kom hem så bytte jag snabbt om till löparkläder och gav mig ut i mörkret och duggregnet. Blev halvhårt pass på 20 km. Hemma 21:35.
 
Tjurruset i Karlstad
Sara och jag sprang tjurruset 10 km lera i lördags. Här är en jutub-film
 
Denna film är filmad av någon som startade i stargrupp 3 eller 4 skulle jag gissa och det är sån sjuuuk skillnad på lerighet i filmen jämfört när jag sprang där. Jag slutade på placering 58a av ca 3000 deltagare. Spola fram 17 min i filmen. Det diket som de passerar hoppade jag nästan över helt och blev kanske lite blöt o lerig om EN fot. Nu ser det ju ut som en krigszon :-)
När jag klickar mig igenom denna film så blir inte ens jag sugen på detta lopp så jag fattar knappt att det är så många startande som det ändå är. Jag sprang detta lopp för 3-4 år sedan och mindes det som ett fint trail-lopp med leriga inslag. I år blev jag lite besviken för det var flera byggda hinder som: krypa under pressenning, under bilar, genom rör mm. Det leriga och blöta är ju ända signaturen för Tjurruset så DET gillar jag men håll det naturligt tycker jag.
Sara imponerade väl mer än vad min egna kropp gjorde. Jag hade dryga 50 min och hon hade 1:11. En kombination av rödbetsjuice, att jag tog ut mig samt att det dröjde innan jag fick i mig nåt att äta efter loppet gjorde att jag var helt sänkt eftermiddagen, kvällen och natten. Tog nästan ett dygn innan jag kände mig okej.
 
Actionrun Västerås
På lördag skall jag, Sara och en barndomsvän hålla sams och hålla ihop genom 8 km actionrun. Jag får INTE sätta av i eget tempo (för husefridens skull) för det har jag lovat. Vi två (starka gamla) gubbar skall hjälpa Sara vid dom hinder vi kan vara till hjälp. Vi får väl se vem som vinner burpee-kampen :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback