RR actionrun Norrköping

Okej jag erkänner. Jag hade höga förväntningar på mig själv och de senaste dagarna hade jag drömt om att komma topp-3 på Actionrun Norrköping. Jag tror att det var den fina känslan och prestationen förra veckan som gjorde att drömmen for iväg.
Kom till Norrköping på förmiddagen, hämta nr-lapp och gick ner till det ställe där "väggen" och ett annat hinder stod. Klarade inte nåt av dom trots expertråd från Johan Sjölin som typ alltid hamnar topp 3 på alla actionrun. Lite mycket besviken så försvann en hel del av min krigar-lust och jag och mitt sällskap Martin gick lite längs banan. Vi passerade de snedställda små ramperna som jag har testat några ggr innan. Det är ju typ bara att springa med fart och hoppa snett fram o tillbaka. Jag klarade inte dom heller. Jag hade mina sense ultra SG som jag aldrig mer kommer ha på actionrun för dobbade skor ger så dåligt grepp på byggda föremål.
 
Ca 40 min innan start märker jag på mig själv att jag ändå är peppad inför start. Börjar värma upp, kissar 3 ggr på 20 min, ställer in mig bland alla supervältränade personer i den första startgruppen.
Start!
Som hinder nr 2 är det vippbrädor. 4 st i bredd och vi är ungefär 20 st som startar. Är man inte först till dom så blir man tvungen att vänta till vippan slagit ner igen innan man kan springa över. Jag lyckas var just nr 4 och får därför lite försprång till de efter mig.
Första km går för fort och när jag passerar hindrena så sjunker knappast min puls. Efter ca 3 km är jag riktigt stumm och får lägga in korta gå/lugn jogg. Jag är så färdig att jag gör några småmisstag på några hinder.  Efter drygt 5 km så börjar det lossna lite i löpningen och jag får tillbaka flytet över hindrena. När jag kommer till de snedställda skivorna hoppar jag som jag VET att man skall göra. Jag halkar ingenting. NÖJD! 
När jag kommer till de två hindrena jag provade allra först på fm så klarar jag dom inte alls. Är så slut i kroppen. Får göra 10 +10 burpees och efter det orkar jag inte jogga särskilt fort. 
Klarade mitt mål att bli topp 10 men är inte nöjd med känslan i kroppen idag. Känt mig så seg hela veckan och har haft svaga förkylningssymtom.
Kroppen är nu riktigt öm och man har några blåmärken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback