Semestern summerad av SVT

Trodde inte jag skulle skriva följande men..Jag behövde en vilodag idag. 14 km ganska lugnt i förrgår och intervaller igår. Kände när jag vaknade att kroppen var riktigt trött. Lägger man där till att vi jobbar väldigt fysiskt på dagarna med att ösa jord, stenmjöl och snickra mm. så var det dags med vila faktiskt.
Gårdagens intv
Joggade ca 1,5 km hemifrån där jag flera ggr tidigare kört korta backintervaller. Hela sträckan är 170 m men det är bara de sista 25-30 som är branta. Brukar hålla hög, men ej maximal, fart fram till branten sen är det max uppför. Jag går sedan ca 15 meter för att sedan jogga en rundslinga tillbaka till startplatsen. Hela varvet är ca 700 m.
Målet är alltid 10 varv så alltså 1700meter med bra tryck uppför. Kändes riktigt bra igår och alla varvet flöt på utan missöden.
Totalt ca en mil.
Imorgon är planen att kroppen skall vara samarbetsvillig och sugen på lite hårdköra.
 
Jag såg reklam på teven för nån dag sedan om en produktion om vikingar. Nu har jag precis sett den och det är helt galet vad den summerar sommaren 2017. Den är vid Uppsala högar där jag sprang tidigt i våras. Dom pratar mycket om vad jag har sett på o hört i serien Vikings. Dom filmar i vikingamuseumet i Oslo där jag och Sara var. Dom pratade oxå om Birka där vi passerade med familjen under semestern.
 
 
Just ja...en sak till...beställde just fler DVD-boxar med serien Vikings...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback