års-summering & actionrun

På lördag är det återigen dags för att "gästspela" på ett actionrun, denna gång i Norrköping. Förra året var man ju i Västerås och tog en jäkligt oväntad 8e plats så självklart är målet nu att klämma sig in på topp-10 listan. Jag är rätt säker på att löpformen är bättre i år men så är det ju det här med hindrena..Att kolla på youtube hjälper ju bara en liten liten bit på vägen. Har två st hinder som jag hyser mest respekt för och det är väggen och Irish table.
Ser ju så lätt ut!
 
Nåja. Får se hur det går. Övriga hinder på en actionrun-bana är jag inte orolig för då den naturliga apan i mig samt den styrka jag får genom mitt jobb gör att det brukar gå rätt bra.
 
Efter min urblåsning på blodomloppet i torsdags så har det varit lugnt på träningsfronten. Vilade i fredags. Jogg med syrran och en kille till i lördags där vi tog en kuperad och teknisk mil i kilsbergen. 
I söndags tog jag bilen till Storstenshöjden och samlade 500 höjdmeter på ca 47 min. Tyckte mest att det kändes tungt och att jag var långsam men så här två dagar efteråt så känner jag faktiskt i framsida lår så det passet tog nog en del iaf.
mån, och idag tisdag, så har jag haft en svidande känsla i halsen. Käkat både bafucin och strepsil och drack thè med honung imorse. De ggr jag dricker thè på ett år är ganska lätträknade.
Tyckte halsen kändes bättre på em så jag och Isabella joggade ca 9 km nu ikväll. Hoppas EJ på bakslag.
 
Träningssummering
Jag kollade just i min träning 2017. Om jag slår ut min löpning per vecka så blir det otroliga 37,5 km/vecka. Inte mycket men kanske mer relevant att kolla på träningsdosen totalt istället då det blir lite skidor/rullskidor oxå. Då är februari sämst men den månaden är ju lite kortare oxå. Då blev det endast 7,2 timmars träning. På 28 dagar !
Leder gör denna månad, augusti med dryga 26 timmars träning.
Så med ganska liten träning så kan man prestera hyffsat ändå. Gäller bara att välja rätt sorts träning och det tror jag att jag gör. Iaf så det passar mig vill säga.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback