3 KOM

Skrev jag inte för en tid sen att jag inte var ett fan av STRAVA?? Vem tror ni jagade rätt på 3 st KOM (king of mountain) igår då? Jajjemen.
Gymmade ju i söndags med en av mina allra bästa vänner. Vi hann inte snacka om knappt hälften vad vi ville men det blev ett bra pass ändå och jag sprang på löpband efter att hon gett upp med styrketräningen. Körde branta backar på löpbandet och denna gång måste jag säga att det diffade mycket mer med vad min suunto-klocka tyckte att jag sprang än vad löpbandet visade. 
Efter min löpning var jag bara tvungen att springa nån minut på ett slags löpband jag bara sett på youtube innan, nämligen Technogyms skillmill
Bandet jag testade hade sån där matta som bandet innanför/bortanför killen på filmen. Det finurliga med formen på bandet är att det drivs att löparen. Man ställer bara in ett motstånd. Det kändes förvånansvärt naturligt och lätt att springa på det. Kul grej.
Igår var det en sjukt lugn start på arbetsveckan där vi mest pratade, fikade och åkte bil. Som lunch blev det Pizza Hut så energi-nivåerna var höga på em/kvällen och jag kände att jag hade rekord-form inom mig. Åkte till Ånnaboda och körde samma slinga som jag körde i torsdags (när jag var nära rekord trots tung kropp). Så hände det. Jag tog KOM på alla 3 sträckorna jag har på denna slinga.
Klättringarna finns som sagt på STRAVA och dom heter: Mattsa-utkiken,  Göljestigen  och moshyttan.Jag springer fram till botten på Göljestigen och vänder sen hemåt samma sträcka och får på så vi 3 st klättringar med totalt ca 450 höjdmeter med lagom vila emellan.
Ut och slå mig. Trodde att det bara var jag som hade sprungit dessa men den mest trafikerade, Göljestigen, har 31 personer tagit sig uppför. Och jag är just nu snabbast. Kan knappt tro det.
De andra två är jag ensam på.
 
När jag sprang igår kväll tänkte jag så här: Sätter jag alla 3 på nya personbästan så skall jag tvinga mig till två vilodagar. Det sket sig redan idag...
Dagens träning
En lucka i arbetet gjorde att jag hämtade gymkläder och stack till gymet. Kan väl säga att jag körde discoträning. Bröst och biceps :-)
 Trött på 48 min och mina "biccar" känns...jaa..fina :-)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback