tjejläger, svensexa och Team nordic trail

Ja rubriken säger min helg.
I fredags var  jag på svensexa för min barndomskamrat. Var chaufför och hela svensexan utspelade sig i Norrköping. Vi brottades, spelade counter strike, satt på sunkhak och åt god mat på Texas longhorn. Landade i sängen kl 03:00.
Mindre roligt att bli väckt kl 05:30 och sen vid ca 07:30 åka mot årets tjejweekend i Pershyttan. Var inte så pigg instruktör första timmarna.
Detta var mitt 6e år som instruktör där och det är helt otroliga framsteg som deltagarna gör på två dagars cykling. Riktigt roligt.
Dock har jag tagit mitt beslut om att detta var mitt sista inhopp som ledare/instruktör av två anledningar. Jag borde ju inte cykla mtb mer pga min opererade artär samt min påbörjade skada på den andra stora artären. Sen känns det lite fel att inte röra en mountainbike på 363 dagar men damma av den när lägret kommer. Är jäkligt ringrostig måste jag erkänna. Gjorde till och med en spd-vurpa (nästan stillastående) på årets läger.
Sen har vi två barn numera vilket tar mer tid och energi och jag är ganska duktig på att boka in saker på helgerna så då känns det oxå bra att i framtiden inte vara upplåst på dessa läger. Vill ju vara med min familj oxå. (mycket jag vill göra hela tiden)
 
I lördags kväll hade vi fixat barnvakt och jag och Sara gick ut alldeles själva. Vi hann med ett kort restaurangbesök innan vi skulle skratta till The umbilical Brothers. Ingen jag har sagt det till har vetat vilka de är. KOnstigt då de har hållt på i 25 år!! Men det visade sig oxå i Örebro konserthus att det är ganska smala/okända då det knappt var halvfullt.
Första halvtimmen var ganska seg då deras senaste material inte passade mig så värst men sen tog det sig. Deras extra nummer (se nedan) var roligt och bättre gjort än vad det är på denna film
 
Ikväll är det Team nordic trail kl 18-19.
Jag har bestämt vad vi skall göra och är så nöjd :-) Hoppas på bra uppslutning.
 I markaskogen. En mosse. Den var blöt och tung förra veckan. Det har regnat i helgen. Kommer bli episkt :-)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback