resfeber + team nordic trail örebro

På lördag åker jag äntligen iväg på min efterlängtade löparresa. Skall bli så nördigt roligt.
Tidigare resor med familjen (läs sara) så har jag mer o mer bromsat henne i att packa med onödigt mkt saker. Säg att vi skall göra en båtresa till Tallin. Tre nätter borta och en heldag i själva Tallin. Då packar hon ner flera par skor och kanske 3-4 sorters byxor.
Nu när jag själv håller på att packa inför resan så är jag nu uppe i 5 par skor + dom jag reser i. Alltså 6 par skor!! känner själv att jag kanske borde lämna ett par av dom kvar hemma.
En annan sak är klockor. Jag reser med 3 klockor. Ja EN av dom är egentligen helt onödig men det är en så fin klocka som jag vunnit på Gotland Bikebattle och nu när jag bytte batterier på den så vill jag börja använda den igen. Känner att det är sånt slöseri att ha en svindyr klocka som man inte använder.
Den andra klockan är min polar M400 som jag normalt använder dagligen och till träningen. 
Nu har det kommit in en tredje klocka i min familj. ÄNTLIGEN äger jag en suunto ambit 3 peak.
Nu är detta en google-bild men det syns nästan här att den är rätt stor på handleden.
Skall bli ett kul verktyg på trailpassen och nu har jag en vecka på mig att nörda in och testa den ordentligt. Krånglar den eller om jag vill jämföra sträckor o höjd så har jag kvar min Polar ett tag. Kanske blir det till salu sen, vi får se.
 
Igår var det mitt första pass som ledare för team nordic trail. Korta intervaller stod på schemat och jag hade förberett en stege på 60-50-40-30-20 sekunders intervaller med 30 sekunder emellan. Stegen upprepades två ggr med ca 5 min joggvila emellan seten. Jag peppade den första stegen men på den andra fick jag chansen att bränna ur musklerna lite.
På passet så körde jag första rundan i mina nya skor (mycket nya prylar nu va?) Ett par salomon s-lab speed.
4 mm drop, skön passform som vanligt och grym sula. Första intrycket blev bra.
 
 
Kul med lite nya ansikten på träningen och vill du testa är det bara att dyka upp vid Åstadalsparkeringen kl 17:45 nån måndag. Vi samlas kl 18 några hundra meter därifrån.
Nähe..Dagislämning
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback