formtopp??

Då klassar jag mig som helt frisk. Ja fysiskt åtminstone.
Motivationen på topp för att plåga sig men erfarenheten sa att tröskelintervaller efter sjukdom kanske vore lagom. 
 
Efter en heldag med två barn varav ett är snorigt och allmänt missnöjd, en bilbesikting med  3 st 2or vilket betyder PENGAR!! och en allmän trötthetskänsla hos mig lovade inte särskilt bra men samtidigt så vet jag hur grymt bra mental medicin det är att få träna så jag sa till Sara direkt när hon kom hem att "jag måste ut" Typ.
 
Det blev ett besök till den lokala mossen.
Nu är detta en film från tidigare i våras för jag var som sagt själv där idag.
 Har ett långt varv som jag hittar där och mitt minne säger mig att jag körde det på dryga 9 min sist.
 
Startade lugnt idag och höll 4 st jämna intervaller med ca 1,5 min viola mellan dom. ALLA intervallerna låg under 8 minuter, den snabbaste på 7,37. Viktigast av allt var kanske känslan att aldrig bli särskilt trött i benen. Skillnaden mot sist jag sprang här var jättetydlig.
Jag springer medsols och när jag skall tillbaka till utgångsstället så ser allt likadant ut. Finns inte nåt att ta riktning på så där svävar jag iväg mest. Måste ta med mig snitslar upp dit. Eller springa mer så det blir stigar.
 
Imorgon är det Saras tur att träna så jag skall spendera hela dagen och kvällen med ungarna. Vila tänker du? Jo tjena. Men kanske är det bäst ändå att inte ha möjligheten att träna nåt för på torsdag kommer nästa kvalitètspass.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback