sjukdom. Äntligen

Jaha precis som det brukar vara..Jag blir skadad/sjuk/icke träningsbar så bloggas det ingenting.
Precis som om det inte fanns nåt att skriva om.
 
När jag hade kört min sträcka på 24 km i vasastaffetten så hade jag en täckjacka med en energibar att hämta ut. Tog bussen till Evertsberg där jag fick vänta o vänta innan jag hittade mina kompisar. Hann bli kall och framförallt hungrig.
Vi följde vårt lag resten av tävlingssträckan och istället för att äta och duscha så mötte vi upp vår sista gubbe vid mål. Där började mina kollegor se att jag började bli blå om läpparna. Fick i mig en varm wrap med pulled pork. Sen dröjde det åter nån timme innan den efterlängtade varma duschen kom och ännu några timmar innan det första ordentliga lagade målet mat hamnade i magen.
Blev dessutom en sen utekväll.
 
Jag tror att detta var ett riktigt framgångsrecept för att bli sjuk. DEt eller så beror det på den vilodag jag hade i måndags. :-)
Hur som så...i tisdags hade jag känningar i halsen. I onsdags åkte jag till jobbet men åkte hem igen 1,5 timme senare sen har det varit 3 tuffa dagar och idag (lördag) är det väl "bara" en vanlig förkylning kvar i kroppen.
 
Har börjat anmäla mig till lite race och kollar in olika filmer för att motivera mig. Satt förut och kollade lite matcher som min thaiboxningstränare har gått. Hård kille :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback