Återhämtning: 3 dagar!?!

 
Filmen här ovanför är så klockren. Jag skulle kunna ha gjort den. Fast jag kan ju inte ens klippa film men ni fattar.
 
Igår blev det ett litet rekar-pass med Ronny här runt Latorp. Han brukar dra ihop till en speciell vårrunda varje år och passerar då Latorp men han har hela tiden missat några guldkorn. Igår visade jag han dom. Efter att vi skiljdes åt efter ca 5-6 km så tänkte jag gasa lite hemåt sista km. Lyckades hålla mig under 4-fart men det sved på slutet så fart är det som bör tränas. Likaså distansen men det gjorde jag idag :-)
 
Långtrail
Idag hade jag bjudit in några klubbkompisar till en ihopsydd slinga i Kilsbergen. Jag satt för några dagar sedan på hitta.se och mätte och drog ihop några schyssta stigar. Då blev det ca 20 km och idag så sprang det iväg 5 tappra från Ånnaboda. Jag ledde gruppen och det märktes direkt vilka som hade spring i benen eller ej. Innan passet så hade jag varit orolig för snöläget ute i kilsbergen men det är inte mycket kvar kan jag säga. När vi var runt Tomasboda och upp emot utkiksplatsen (kilsbergens högsta plats) så låg det lite grann kvar i skogen men vi pratar centimetrar så det var inget pulsande. Lite slirigt som att springa i socker bara.
Strax därefter så splittrades gruppen i tu då två valde ett långsammare tempo. Jag hade inte fått hammarn än så jag var kvar i tättrion. Vi blev snart en duo men strax efter det började mina lår bli bra trötta. Blev två stycken promenader på slutet trots att vi fick korta av den tänkta rutten. Det blev ändå dryga 21 km med ett snitt på ca 5:30 och 380 höjdmeter. Vilket jag inte tror stämmer. Suktar mer o mer efter en Suunto ambit 3 peak...
 
Jag hade ju kameran med selfie-stick med mig.
Använde jag den?
Inte en enda gång.
nöt!
 
Nu säger min klocka åt mig att jag är MYCKET ansträngd och att jag borde ha 3 dagar med vila,
Hahahaha
jodåsåatt....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback