tajp HF

Oj en vilodag känns det som. Hela familjen är i olika stadier av SJUK. Sara verkar fått känna på en riktig mancold. 
Själv har jag druckit lite actimel och berroca i veckan men ikväll kör jag extra safe och tar mig lite single malt. Jo jag brukar ju aldrig blir sjuk men nu har jag kommit in i hyffsad träningslunk och vill därför fortsätta vara frisk.Slänger ju dessutom in vilodag idag för att förhoppningsvis få till ett lite längre pass imorgon.
 
Jag var väl aldrig bra på att slänga in bilder här på bloggen men det har blivit ännu sämre. En anledning till det är kanske att jag använder mig av instagram mer o mer. Följ mig gärna där. cyclepro3 heter jag.
 
läser ju lite mer löp-trail-sidor nuförtiden. Hittade bra info om kommande (jäkligt intressanta) salomonprylar på        trailupptechloparen.se igår. Där nämns det att sense ultra SG har haft problem med sitt övre tygmaterial...NO SHIT!!!
Provade mina nytejpade skidor igår och fasen vilken skillnad det blev nu. Satte tejp på den sträcka som jag tidigare har haft burkvalla på och rackarns vad (enligt min mening) kan köra bra diagonalåkning nu. Glidet var svårt att säga nåt om då det fallit nysnö under dagen. Ingen som åkte på konstsnöspåret igår hade bra glid och jag tror faktiskt att jag hade bäst av dem som var där. MEN jag märkte ändå att tejpen bromsade mina skidor mer än tidigare så inför stafettvasan så blir det att korta ner tejplängden lite lite.
 
Veckan har sett ut följande:
Mån: löpning med tryck, ca 8km
Tis:  vila
Ons: Thaiboxning 1h
tors: skidåkning halvlugnt 15 km
fre vila
Planer/förhoppningar i helgen
lör. Längre trailpass
sön: skidor

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback