på G men inte säga nåt om högern

Ja detta är inte en politisk blogg. Har aldrig varit och kommer inte att bli heller. Har ju valt att mest skriva om träning men ju mer tiden har gått sen 2007 så har det blivit mer o mer privata inslag.
Har nu raderat den första inledningen jag skrev.
Varför?
Kolla första meningen.
 
Men jag har inget emot oliktänkande. Ni där ute, fejsbookvänner och andra, får rösta på vilka ni vill och tycka vad ni vill. Jag dömmer er inte av sånna enkla saker utan mer på hur ni agerar som människor.
 
Shit jag skulle kunna skriva hur mkt som helst nu men lämnar detta. (som svensk ska man väl knyta näven i fickan bara för vi är ett fegt folkslag)

Kan bli minst ett biobesök i vinter...
 
Har en uppåtgående trend gällande min löpning men förstår nu vilken topp jag hade veckan innan Bergslagen Ultra för min kropp har ännu inte kommit tillbaka dit. Konstigt det där att man ofta känner sigt som starkast strax innan en infektion bryter ut i kroppen.
Igår var det "vilodag". Då gjorde jag Nora sällskap framför TV:n när hon kollade på filmen Modig. Jag körde dock lite övningar med vår kettelbell + lite andra styrkeövningar. Känns idag.
 
Dagens träning blev fartintervaller på banvallen.
Plan: 3 x2000m. Resultat: 2 x2000m + 1000m.
Målfart: under 4-fart. resultat: 3:51, 3:55 och 3:57
 
Har ju flera ggr skrivit här att jag INTE skall skriva om saker jag vill eller kommer att träna/utföra för då blir det bara ändrat.
Nu gör jag det iaf.
Nästa år SKA jag åka på en löparresa och jag har senaste veckan mailat några arrangörer och dessutom fått svar. Får väl se om det blir kroatien eller vad det kan bli. Tatrasbergen lockar...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback