namn på barn + mängdveckor

Då tror vi att vi har landat med ett namn på vårt andra barn. Vi hade ett förslag INNAN födsel men vi har nog ändrat oss. Tänker inte skriva ut det här eftersom vi inte skrivit på papprena till skatteverket än men men..
 
Igår blev det en sån där vilodag. Hade inte tänkt det egentligen men timmarna rullade iväg och kvällen slutade med en bastu så jag är inte missnöjd med dagen iaf :-) Denna bastu var Nr 28 sen vi köpte den i mitten av Mars.
Appropå Mars. De har ju tydligen hittat bevis för att det finns/funnits vatten på planeten Mars. Efter att ha analyserat bilderna närmare säger man sig även ha hittat malt, humle och jäst nu..
 
I förrgår sprang jag ett lunchpass vid storstenshöjden. Hade ca 1 timme på mig och försökte hinna med 500 höjdmeter men då skulle jag nog ha kört upp o ner för liftgatan bara och hur kul är det? Nä istället sprang jag de flesta av stigarna som går upp/ner för kullen
 
Finns lite mer stigar runt denna kulle men jag hade varken tid eller ork för fler. Blev väl en ca 430 höjdmeter detta pass på ca 65 min.
 
Ikväll skulle jag "bara ut en sväng i bergen" som jag sa till Sara. När jag kollade distansen första gången på klockan hade det redan passerat 7 km. Alltså jag tyckte jag precis hade startat då.... Blev sen ca 18 km. Redan nu INNAN helgen så har jag 53 km denna vecka och imorgon rullar det in några km till på kontot. (men högst 10 km)
Lite lugnare vecka sen så blir det nog bra till Å-stadsloppet.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback