löparuppehåll

Har väl alltid haft svårt att vara still. Lite ADHD-varning de light men hursom..Jag älskar träning och får jag inte göra det så mår jag dåligt och blir en surgubbe här hemma. Sara behöver inte säga det för jag märker det själv men vet numera anledningen.
 
Hade väl tänkt att ta en löparfri vecka efter stockholms helgen och det började ju bra med rullskidor på måndagen. Körde ca 14 km på den platta banvallen. Körde lite halvhårt.
Tisdagen så bjöd sandsäcken upp till dans i garaget. Tänkte att det skulle köras rätt lugnt då både måndagens och tisdagens träningar skulle ge träningsvärk så tjänade det inge till att köra hårt ändå. Mellan ronderna så blev det olika styrkeövningar med kettelbellen.
 
Onsdagen bjöds det på Hockey!! En leverantör av rör bjöd på mat, dryck och hockey i Berhn arena. Kul att gå på hockey. Tyvärr spelade Örebro skitdåligt i 2a och 3e perioden så de åkte ju på stryk av Malmö. I skrivande stund spelar dom mot Rögle och har tappat 3-1  till 3-4... Va faaan gör dom??
 
Igår tosrdag fick jag lite spontanbesök av en träningsadept  från Stockholm så vi tog faktiskt ett joggingpass ihop med Nora i joggingvagnen och pratade träning, målsättningar, träningsbakgrund, mm. mm.
Kul att hjälpa andra med träning. Hade jag mer tid över så skulle jag hjälpa fler men nu tackar jag nej till fler o fler.
 
Idag är det fredag och jag har träffat ännu en träningsadept och pratat igenom lite inför nästa års cykelsäsong. Kul att träffa folk som verkligen vill utvecklas och tar sin träning seriöst.
 
Min egna träning de senaste två veckorna har kännts mindre seriös men om kroppen håller så vill jag med utvecklas som löpare till nästa säsong. SUB 40 på milen hägrar ju. Vill verkligen klara det.
 
Annars då?? Jo blir nog ett biobesök i vinter..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback