hur mycket tränar jag egentligen?

Jag överdriver inte här på bloggen om min träningsmängd. Vore dumt då min uppladdade träningsmängd är offentlig där ute via polars service. Har jag sprungit 10 st intv så skriver jag att jag kört 10 st osv.
Finns ju ingen anledning till att ljuga eller mörka.
Anledningen till att jag skriver detta är att jag var inne i en butik som säljer träningsrelaterade produkter och hade där, i samband med mitt syfte med besöket, nämnt hur mkt jag sprang. Det jobbiga är då när butiksägaren avslutar med att säga "jag har hört att du tränar väldigt mycket". Okej så någon har alltså pratat om mig där. Någon har alltså påstått att jag tränar mycket. Vad är mycket? Mycket jämfört med vem? 
 
Återigen: Ja läser du min blogg så kan det uppfattas som mitt liv fortfarande bara är träning träning träning för det är ju det jag har valt att blogga mest om. Sen skriver jag inte ut hur mycket sötsaker jag äter eller hur mycket öl jag konsumerar. Mina resultat är ju knappats hemliga men jag gör ju fortfarande inte milen under 40 vilket jag kanske borde "när jag tränar så mycket"
 
I mitt förra inlägg skrev jag ut senaste månadens träningsdos. En vecka fick jag precis över 70 km så jag vill att du funderar på hur du säger till andra.
Alternativ 1: Ola springer visst 70 km/ vecka
Alternativ 2: Ola snittar 4-5 mil/ veckan men hade EN vecka på ca 70km
 
Nåja. Nu kommer det en dos bloggning om gårdagens och dagens pass
 
Gårdagens pass startade ca kl 06:00 ifrån botten på Mattsabacken. Jag var själv och nådde tomasboda lagom när soluppgången var som vackrast. Jag stod där nöjd och glad och skickade ett sms till Magnus P för jag var rätt säker på att jag äntligen hittat Monsterbacken 2.
Letade lite nya stiger knappa kilometern därifrån men sprang fel.
Dagens pass
Idag fick jag med mig Ronny Collin från vintrosa. Vi startade istället från Ånnaboda ca 20 min senare än vad jag gjort dagen innan. Såg en något mer mogen soluppgång idag och sen letade vi fram nya stigar så vi kom rätt. Kul att prva nya stigar däruppe i bergen.
En vecka med mer än 50 km i bokföringen och nu väntar ungefär samma schema som inför Åstadsloppet. Två fartpass i veckan för att få fram en liten formtopp till nästa helg.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback