långpanna & Jill

I fredags morse gick jag upp kl 04:00 och stod några minuter i köket o blängde ut på regn från sidan och kraftiga vindar. Hade ju tänkt att springa till jobbet. Kalkylerade lite att om jag tog bussen och sprang från city till jobbet för att sedan i illaluktande träningskläder springa hem efter jobbet så skulle jag ändå hinna hämta Nora från dagis, duscha, åka med henne till stan för att möta upp Sara efter hennes jobb. Det borde funka...
 
Ett samtal med chefen drog ut på tiden. Min tänkta fart på 5:10/km sket sig men utan att kännas jobbigt. Gick det svagt utför blev det ofta 4:30-4:45 och "som vanligt" låg jag hellre under min målfart än över. 19 km hem gick med ett snitt på 4:48 men ändå hämtade jag Nora något sent och med en halv proteinkaka i magen satte vi oss i bilen ca 25 min efter att jag hämtat henne på dagis. Åt ett äpple i bilen oxå.
Sara tog bil och dotter o åkte hem medans jag skulle äta på stan med en bra kompis som jag senare fick bjuda på Jill Jonsson.
Han är ett större fan än vad jag är men tack vare lite bra kontakter kostade denna kväll inte många kronor. Tyvärr kändes arbetsveckan och träningen ganska tydligt för de sista låtarna med Jill handlade om att inte somna. Satt och verkade otrevlig genom att gäspa flera ggr. Ålderstecken??
 
Något som förmodligen ÄR ett ålderstecken är de saker man numera önskar sig till t.ex. födelsedagen. Jag fyller ju om ca 2 mån och det jag skrivit ner på en lista till Sara är t.ex; en fein-maskin, skottkärra och tröjor.
 
Igår satt jag och drömde lite om ett äventyr som jag förhoppningsvis gör inom ett år. En löparresa. Finns ju flera aktörer på marknaden. Här är en.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback