Hockeyn!!

Så äntligen kom jag iväg till berhn arena för att se Örebro hockey spela. Dom har imponerat och övertygat i vinter men det dröjde alltså till den 6e matchen i kvartsfinalen i slutspelshockeyn innan jag kom iväg och såg en match live.  Behöver inte summera matchen men vilket tryck det var i hallen när de gick mot seger. Tyvärr så ändrades stämningen med 16 sekunder kvar av 3e....
 
Nåja.. Träningarna då?
Måndags. Körde igenom benen på gymet. Fattar inte hur jag för en tid sedan kunde dra över 100 kg i marklyft för nu är det segt med 75 kg.
Vila i tisdags men igår onsdag blev det ca 7,5 km med Nora i joggingvagnen.
Idag blev det dubbelpass. Tog bussen in till stan och sprang de 4 resterande km till jobbet. Tyckte jag tryckte på och höll bra fart för det sved lite i benen samt att jag flåsade ordentligt. Blev negativt förvånad när jag sedan såg att snittfarten låg på 5 min/ km.
Jag fick skjuts en bit av en jobbarkompis efter jobbet för att slippa jogga hela vägen hem. Körde de sista 11km bara och då gick det lättare. Fick springa och bromsa ner farten hela tiden och är glad att det blev så långsamt som 5:10/km :-) Jättestor skillnad i känslan på dessa två pass alltså. 
Har alltså nu ett veckosnitt över 30 km/ vecka vilket jag önskar hålla för att kunna köra minst en ultra i sommar. Med lite tur så blir det 3 stycken.
 
Nåt som dock måste upp är intensiteten och farten. Förra året började jag tidigare med det men pga av knästrul så har det fått stå tillbaka lite.
Har precis anmält mig till årets första löpartävling. Premiär i påsk.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback