sista mtb-lägret för säsongen?

Ja förs o främst måste jag säga att det återigen har varit ett riktigt bra läger i skogarna kring Nora i helgen. För första gången hade vi ett mixläger för både tjejer och killar och det har funkat kanonbra. Vi testade även ett nytt sätt med stationerna som vi är riktigt nöjda med. Tänk att det tog oss 7 läger att lyckas med det :-)
 
Jag själv fick hoppa in istället för Annie Söderberg och ha hand om utförskörningen vilket gjorde mig nervös innan men så här i efterhand så är jag riktigt nöjd över mig själv och deltagarna.
 Sista passet igår så hängde jag med min grupp på svart 12 och jag måste nog säga att detta är min nya favorit-led. 3 härliga utförskörningar och ganska mycket teknisk stig. Sen var det ju torrare än vad det varit på länge just nu.
Nu har det varit 3 st läger denna vår/sommar och efter helgens läger fick jag en idè. Lägger ut den här så kan den få sjunka in lite hos er andra oxå. Att ha ett höstläger i Ånnaboda där alla ordnar sitt egna boende (camping, hotell eller stuga) man samlas för gemensam cykling på lederna, nån föreläsning kan väl ordnas i nån konferenslokal, go mat och dryck på kvällen mm. mm. Inte så himla uppstyrt utan mer gemenskap och härlig cykling.
 
Dagens träning
Idag lyckades jag uppdatera polars webprogram så nu kan jag visa er lite pulsfiler...
Direkt efter jobbet så joggade jag längs banvallen mot Garphyttan och tänkte kör 2 eller 3 st 10-minutare men det blev 2x15 min med 2 min vila. Som synes på pulskurvan så tyckte jag att jag prickade in det ganska bra. Sen tänkte jag avsluta med 5 st maximala insatser i den lokala backen stationsbacken. Som ni ser är det bara 4 pulstoppar...Jag lyckades med bedriften att räkna fel på 5 intervaller!!!! Nåja så kändes intervall nr 4 som om jag hade kört klart för dagen.
 
Imorgon blir det lite simträning i våtdräkt, vila onsdag sen intervaller på torsdag och tävling på lördag. Ni som varit trogna läsare ett tag vet ju att när jag skriver ut vad jag tänker göra så blir det sällan så.. :-)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback