TorsdagsTrail. Inkl intv

Idag anslöt jag återigen till klubbens torsdagstrail. Det har ju varit riktigt kass sommarväder idag (jag vet för jag jobbar ju utomhus) men ändå verkade facebook-tråden gå varm och det verkade bli rätt många till träningen.
 
Jag åkte dit med Ronny från klubben och det var en riktigt stor klunga som stod vid samlingsplatsen vid Mogetorp
 
Jag o Ronny var lite sena så för min del blev det en start från noll till 100 då jag ville ikapp gruppen som fick nån minuts försprång pga skoknyteri och kisspause.
 
Jag och killen i rött (fredrik H) jagade ikapp den snabba grupp som hade ett ännu större försprång. Väl ikapp så dröjde det inte länge innan det blev brant uppför mot Amboberget. Det var först på toppen av det som det blev lite vila och fotopause på vår snabb-grupp
IngMarie som sitter brevid mig i blått pratade lite i utförskörningen från berget att det mest blir distanspass och så men man sakar bort kvalitètspassen. Med detta i tanken så tänkte jag att jag kunde klämma in en intervall när jag skulle jaga ikapp tät-trion i gruppen från sistaplatsen som jag höll. Jag gasade för allt vad tyget höll i 3 min sänkte tempot lite innan jag fick chansen att träna på "mitt vapen". Det som jag är ganska bra på men ändå gillar att träna på. Utför.
Dom två sista pucklarna uppe i det röda fältet är mina intervaller. Först en 3 minutare med en kort vila där pulsen precis går ner under 90% gränsen. Sen gasade jag utför ända tills jag kom ikapp tät-trion och då sjunker pulsen rätt så bra trots att det inte gick långsamt där framme.
Med tanke på känslan i kroppen tidigare i veckan så var detta ett stort steg framåt och jag känner mig nöjd med att kolla på pulskurvan här ovanför. 
 
Idag fick jag nys om salomons nya sko. En känsla av "måste prova" infann sig direkt.
Om den håller exakt samma passform som den tidigare fellcross så kommer den ändå inte att sitta så skönt men...prova måste man ju.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback