ge mig skidspår!

Börjar med att beklaga mig över mig själv egentligen. Tog 8 dagars vila från löpningen mellan jul och nyår. Körde sandsäck och skidor istället. 
På självaste nyår gick ju sylvesterloppet i Nora och det var mest viktigt att få träffa lite bekanta ansikten som att få springa. Jag åkte själv dit då Nora och Sara inte ville stå och frysa under den långa väntan efter mig.:-)
Sylvetserloppet är tydligen ingen bana där man sätter rekordtider så jag hoppades på att kunna göra de 10,3 km under 45 min. Banan hade ju snöigt och lite isigt underlag och är väl i en asfaltslöpares ögon rätt kuperad.
Jag märkte att när löpningen är oregelbunden det vill säga att det svänger, går upp o ner så funkar min löpning bäst. När det blir plant och lättsprunget så stumnar mitt högra ben när jag ligger på tröskelgränsen. Det stumnar alltså tidigare än när det börjar kännas jobbigt.
Kom in på 45,25 tror jag och kände mig nöjd trots det missade målet. Hamnade dessutom i NA
 
Vilade dagen efter och var glad att jag inte kände av mitt knä. Dag 2 efter racet så tog jag med Nora i joggingvagnen och tänkte jogga 2-3 km ( rekord-kort om du frågar mig) bara för att bli varm och sedan stretcha igenom benen. Fick ont redan efter ca 2 km men då var vi snart hemma. Stretchade men vad hjälpte det. Nu är det mentalt jobbigt och det får väl bli lite skidor och gym framöver men det är ändå jobbigt då jag bara vill springa hela tiden.
 
Nyår var en trevlig tillställning och jag har lattjat en del med kameran som jag köpte för en vecka sen.
Kommer nog inte bli löpare...
 
Familjen normal!
 
Nähe...Då sara har lyxat med spa-vistelse igår och idag så har jag pysslat med en överraskning. Med risk för att hon läser denna blogg innan hon kommer hem om ca 4h så tänker jag avslöja vad jag gjort. Jag har målat två väggmålningar här hemma. Lånat en projektor som hjälpmedel. Nöjd över resultatet.
 
 
Nu skall jag förbereda mina skidor för kvällens pass. Lutar åt mjuk valla tyvärr.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback