Går uppåt och framåt

Visst hade jag lite rätt i min förra blogg. Jag skrev om att skulle det gå bra med kurvan (DEN kurvan) i skid-SM så skulle det vara lugnt. Halvarsson krashade ut genom något som tydligen kallades skyddsnät. Och på flera kommentatorsfält rasar kommentarerna.
Dagens bana på staffetten var mycket bra och jag slås av hur bra SVT täcker upp från racen.
På lördag ska jag o familjen upp och hejja på plats. Ska bli kul.
 
När det gäller just skid-SM så skulle jag fått ställa upp. Ja det hade du kära läsare oxå ha fått gjort. Nu var det aldrig nåt alternativ för mig men i stan/länet har vi många duktiga skidåkare som satsar på att åka fort. När något så stort som SM kommer till deras hemmaplan så deltar dom inte. Varför?
Karslund har många duktiga åkare som väljer att INTE delta på ett sånt här arrangemang. Begriper det inte.
En liten paralell drar jag till de åren jag fixade Kumlacrossen. Så många cykelintresserade i stan men det syntes inte på startlinjen eller i publiken.
 
Lägger man sedan till, oavsett vilket av ovanstående exempel, att man kan stå på sidan av och klaga på diverse ting så ger det jäkligt dålig eftersmak åt alla håll.
 
Joggade igår.
Testade en dryga 7 km runda igår och det gick ju sjukt bra. Borde iaf gå och kolla upp vad som eventuellt är fel för jag vill inte ha ett 4e bakslag på min löpning. Höll mig starx över 5-fart på isiga vägar där icebug-skorna var klockrena.
 
Dagens rekord
På dagens gympass hade jag med mig silver-Linda. Vi verkar automatiskt få varandra att ta ut oss lite extra i gymet. Personligen blir det att man taggar till lite extra och inte vilar för länge mellan seten. Vi startade med marklyft idag och efter ett uppvärmningsset så körde jag 2 set på 90kg och slogs då av hur lätt det faktiskt var. Tänkte efter och sa det att jag tror aldrig jag dragit över 100 kg i marklyft. Nästa gång det var min tur så sa jag-Släng på 100kg.  Sagt o gjort. Det gick lätt och jag körde 3-4 ggr tror jag. Sa till Linda. Nu kör jag 110 sen ger vi oss.
110 kg på stången. Tar i första centimetrarna men ganska snart går det lätt. Tittar på Linda och firar av ett leende. Nytt pers relativt lätt. Tackartackar!!
 
Efter det så körde vi allt från benböj till vadpress. Avslutade kalaset genom att totalt krossa bålmuskulaturen.
Kommer att kännas imorgon. Och i övermorgon.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback