solig snöjogg

Fördelen med att jobba hemifrån är att man kan ta rast när man vill. Idag strålade verkligen solen och bergen viskade mitt namn. Tog bilen till Garphyttan och startade GPS:en. Körde uppför Sanatoriebacken och fortsatte sedan på grusvägen mot Kilsbergsgården fast inte ända dit. Då västen satt på plats och kameran var med så blev det två filmer oxå. På den första så hade jag förstås fel inställning på så att kameran var inställd på mikroskop. Därav den suddiga bilden.
 
 
Väl framme vid Bergslagsleden såg det ut så här:
 
Lite svårt att se kanske men det ligger väl 60-70 cm snö på den väg/stig jag tänkte ta. Hade hoppats på att den skulle vara gådd eller kanske körd med skoter men jag valde att vända.
Ner till korningen igen vid toppen på Sanatoriebacken för att sedan vika mot storstenshöjden. Där valde jag att ta den jobbiga vägen. Nämligen över toppen innan jag sedan tog grusväg upp emot Ånnaboda.
 
Nästan 11km på 1h 3 min. En snittfart på 5:46 vilket mest beror på de tuffa stigningarna.Pulssnitt på 76% (139) men var ändå uppe på 93% (169) i klättringen över storstenshöjden. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback