såld på salomon

Idag blev det ett slags dubbelt test i snöyran. Känner tydligt av min muskelbristning i vänster vad men försök att hålla mig still :-)
Jag gillar ju GingerRunner. Eller Ethan som han heter. Jag har lärt mig mycket genom att följa honom och visst lyssnar man på Sara så tycker hon att jag ofta nördar in mig ganska hårt och mycket på saker och ting. Men tack vare Ginger så upptäckte jag senaste salomon-skon sense ultra sg. Jag tog steget och köpte mig deras väst och nu en selfi-pinne. Men det har varit bra saker. Nu på eftermiddagen kollade jag på hans senaste live-sändning där de snabbt nämner det senaste från salomon... Suget steg lite då,,,
 
Dagens träning
Stack ut med min ultra väst salomon s-lab skin set 12 men den var i stort sett helt tom. Förutom min nya kamera (olympus tough 3) på selfie-pinne (goPro xs) som är enkel att ha med sig i facket för vattenblåsan. Själva skaftet tittar fram precis lagom bakom nacken så jag kan lätt nå och sätta tillbaka den samtidigt som jag joggar.
Firade av en bild under tiden klockan väntade på GPS-signaler.
 
Filmade 3 klipp längs de ca 7 km som jag joggade men tydligen vill inte redigerings-programmet funka idag så här får ni en utav filmerna.
 
 
Jag är jättenöjd över hur bra en selfie-pinne tar bort själva studsandet i löpning. Blir bra egoistisk filmning på ett lagom avstånd.
Blir garanterat mer filmning på långpassen.
 
Det senaste...
Jo här är den senaste versionen av den sko som jag klassar som "världens skönaste sko"
 
 
Sen har det ju kommit en sjukt lätt väst oxå. Måste nog ta några extra danspass på den där exotiska nattklubben för att ha råd med 110 gram väst. Sjukt lätt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback