Båsenberga

Har inte mycket bilder från Saras surprise i helgen men shit vad fint det var. Båsenberga. Aldrig hört talas om det?? INte jag heller men strax utanför Vingåker ligger det. Ett gammalt fattigjonshus som numera är skitfint boende med grym mat. Ladugården brevid innehyser Vingåkers golfklubb.
I söndags morse joggade jag iväg mot den lokala slalombacken. Hittade en kort film från den som faktiskt är inspelad för 11 dagar sedan. :-)
Backen har två små "knäppar" innan man är nere. Lift och pistmaskin verkar finnas så hur detta går runt begriper jag inte
 
Jag sprang upp 4ggr innan jag tog lite grusväg till en pulkabacke som jag körde lite snabbare intv i 3 ggr. Kändes bra då och blev förvånad att passet satt kvar 24h senare.
 
Dagens träning
Efter att vi besökt Tekniska kvarnen i Karlslund så sprang jag hem. Ville testa det första lite hårdare passet på evigheters evigheter. Körde 5 x1000m. Blev osäker på vilken fart jag skulle hålla. Siktade på 4:30 men som vanligt vill jag då alltid "vara bättre" än mitt egna mål. Snittet landade på 4:20 i intervallerna och jag tog inte ut mig som på 4or utan dessa blev mer i form av tröskel-intv. Gissar att min tröskelfart är 4:15 just nu.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback