1,4 % sämre

Jag har inte skrivit nåt politiskt på ett tag. Men jag har fortsatt följa insändare, debatter och nyhetsflödet som vanligt. Läste en ledare på svenska Dagbladet igår som satte ord på det jag har tyckt väldigt länge nu. Hur skev bild media visar av verkligheten. Läs gärna den här:
http://www.svd.se/aven-vita-drabbas-av-hat
 
Träningsmässigt så var det lite trötta ben efter helgen så jag tänkmte att två vilodagar är nog inga fel. I min värld betyder två vilodagar att jag vilar den första och sen kör nåt som egentligen inte är träning i mitt huvud :-) Så i måndags blev det helvila. Badade bubbelbad i jaccuzin med Nora. Frid o fröjd!
I tisdags blev det det då inte vila utan ca 10 min hemmastyrka med utfall, situps, armhävningar, axelpress med hantlar och lite enbenböj på balansplatta. Var egentligen inget stenhårt utan mest lite prehab-övningar.
Tror ni det kändes i onsdags???
 
Igår var det onsdag
Stack ut i mörkret efter att mina tre prinsessor lagt sig. Har ju en runda på 5,9 km som numera kallas temporundan. Värmer upp ca 1 km innan jag drar igång nere vid banvallen här i Latorp. Ungefär hälften är grusväg och hälten är asfalt på den här rundan. Den har oxå minst 45 höjdmeter. Skriver minst då jag inte litar på polarklockans förmåga att räkna höjdmeter.
Rekordet är 26:17.
Igår gick jag ut i motiverad fart. Dvs för hårt. Var bränd innan jag var framme vid gråtarbacken. Den värsta backen i området som tar ca 3 min. Ingen bra feeling i den och helt plötsligt stannade jag med stumma ben och började gå!?!
Va faan håller jag på med? Går?? Började jogga igen och när det planade ut så lyckades jag få upp hyffsad fart igen.
Stannade klockan vid busskuren alldeles utanför huset här hemma på 26:40. Lite besviken då jag tyckte att 23 sekunder längre tid på denna sträcka var ganska dåligt men räknar man på det var jag 1,4 % sämre än rekordet.
 
Ikväll så var jag ännu mindre motiverad än vanligt att ge mig ut i 2 plusgrader och duggregn. Men vill jag bli bättre så måste träningen göras så är det bara.
Joggade en 7.5 km slinga på hala grusvägar med stegringar. Helt okej pass som Polars service menar att jag har återhämtat mig ifrån om 13-24 h. Najs!
 
 
Med en sån dålig känsla i kroppen så har jag efter en arbetsdag börjat känna mig ganska nöjd med det passet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback