Cyklat!!

Ja igår sken inte bara solen utan även min själ. Jag trotsade läkarnas order och satt faktiskt på cykeln igen. Tog väl nån halvtimme innan känslan av ringrostighet släppte och jag hade sen ruskigt kul. Jag cyklade med ett gäng instruktörer då vi pratade ihop oss inför kommande läger i vår/ sommar. Senare på kvällen klipptes denna film ihop.
 
Det var en grymt rolig dag! Kan knappt fatta att det var 5 år sedan det första tjejlägret i mountainbike. Finns lite film därifrån. Med risk att återigen starta mobbingen mot mig. Rulla på rulla på

Bergslagstramp mtb-weekend för tjejer - del 2 from Johan Fintling on Vimeo.

 
Idag var det en annan slags premiär då jag gjorde min första arbetsdag på Bro & väg. Då denna blogg tydligen redan har följare därifrån så måste jag väl berätta vilket fantastiskt och bra gäng dom är :-)
Faktiskt så var det en riktigt bra start där och bättre blev den då det på morgonmötet förklarades att jag tydligen redan var anmäld till både grabbhalvan som midnattsloppet, Sen skulle det spelas paintball i Norra Bro om någon månad... Härlig start.
 
Träning då?
Igår blev det lite aktiv vila då man satt på hojen och pratade lika mkt som vi cyklade. Kändes bra i benen efter den stora mängden löpning förra veckan. Idag blir det helvila men imorgon är tanken ren styrka eller intervaller med fart. Tusingar kanske.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback