nerjogg, rekning och VAB

Igår gjorde 83,3 % av röstberättigade svenskar sitt val. Jämnt vart det oxå vilket betyder att nästan maximalt många blev missnöjda.
Jag har nog aldrig tidigare sett så många debatter som inför detta år. Gjorde dessutom SVT:s valkompass och den bekräftade mig vart jag står i min åsikt. SD och FP visade valkompassen och jag har aldrig hymlat med vart jag står i invandringspolitiken. Nu röstade jag återigen på FP och störs mest idag om "hur fruktansvärt" alla tycker det är med SD framgångar. Ja ca 780 000 svenskar lade sin röst på dom och för att citera en taleskvinna för KD " vi önskar att de etablerade partierna tar en seriös disskution om invandringsfrågan så inte dessa populärpartierna får för mycket inflytande." Håller helt med och jag sa det för 4 år sedan att det är bra att SD tar tag i en fråga som inget annat parti verkar vilja röra. Det är helt enkelt upp till andra partier att få tillbaka väljarna. Av alla som röstade på SD kom 29% från M vilket jag till stor del tror handlar om det uttalande som reinfelt gjorde för någon månad sedan. Att vi skulle öppna våra hjärtan för att kunna ta emot ännu större flyktingströmmar.
 
Nu gör jag bort mig egentligen att skriva om politik för det är ju det enda man läsaer på nyhetssajter och Fejjan. Vill ni kommentera hur fruktansvärt det är med SD så gör det. Röstningen är ju avklarad.
 
Igår em cyklade jag till Garphyttan och joggade en sväng. Benen verkar ha kommit tillbaka från den semester de tog efter Bergslagen ultra. Börjar lita mer o mer på polarklockans sätt att visa hur nedbruten jag är. Då skall jag ändå finjustera pulszonerna lite.
Jag joggade väldigt lugnt och höll igen i klättringarna. Blev ca 11km och 225 höjdmeter. Hittade en del nya coola ställen där jag skall drilla några på ett litet läger i november.
Benen känns idag springsugna men klokheten säger vila. Siktar på att blåsa ur mig ett fartpass imorgon tisdag.
 
Här kommer en film från Ultran fast det är mest de på den korta banan som syns.
 
Nähe nu skall jag fortsätta VABBA. Kul. Riktigt kul
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback