småjogg och PT inom cykel/mtb

Gårdagens boxning känns idag men på ett skönt sätt. Mellan skulderbladen. Ena knogen är lite öm oxå men det går över. Skall nog köpa ett par ordentliga säckhandskar så kanske det blir ett nytt pass på sön.
 
Idag trodde jag att det skulle bli total vila men Sara ville ut och röra på sig så vi tvingade med Nora i joggingvagnen (inte så svårt) och körde hela 3,3 km i lite duggregn i ett tempo som min klocka kallade för återhämtningspass.
Imorgon däremot blir det lite mer fart på passet då jag tänkte köra ett sista lite hårdare pass innan rekordförsöket på lördag. Är optimistisk.
 
 
Är du motiverad inför 2015?
Jag har ju hjälpt ett antal personer med både teknikträning och träningsplanering under de senaste åren. Samtliga har utvecklats och jag vill därför hjälpa ännu fler. Jag kommer att avsätta mer tid för detta framöver och finns aldrig längre bort än ett telefonsamtal. 
Är du en motiverad person som vill bli bättre/snabbare/bättre cyklist så hör av dig till mig. Jag hjälper dig efter dina förutsättningar och mål och puschar dig i rätt riktning inför säsongen 2015. 
Maila mig på [email protected] märkt "träningshjälp"
 
Varning
Hörde ni om den otäcka krashen i F1 i helgen? Kolla INTE på denna film om ni inte vill se den.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback