ojämn blogg, ojämn löpning

Hej o förlåt.
Jag har inte bloggat på länge och jag har heller inte bloggat om allt som hänt och påverkat både mig men framförallt andra personer mer.
När människor i min närhet lyckas och prestera bra så blir jag några % glad oxå. När folk i min närhet drabbas av sorg och motgångar så drar jag ner mig själv en del oxå.
Nu fattar ni att något har hänt någon och det är helt rätt. Ni får själva ta reda på vad för jag varken vill eller ska redogöra för någon annan.
 
Hur som helst kanske det är bra att jag inte har skrivit nåt tidigare i veckan för jag joggade ju in till stan tidigt en morgon och det kändes skit. Fick kämpa för att hålla 5-fart på banvallen. Kändes segt i hela kroppen.
De tusingar som jag körde ännu tidigare i veckan gick väl okej men inte supersuperbra heller.
Vilken tur att vinden har vänt då.
Gick upp kl 05:45 idag, joggade härifrån kl 06:30 medsikte mot stan. Benen trummade på av sig själv utan att det kändes jobbigt. Körde ganska mycket på sidan av asfalten ute i stenmjölet för att skona kroppen lite sen tror jag att minsa sense mantra trivs bättre där än på asfalten oxå. Väl framme i stan valde jag ytterligare lite terräng och grusvägar innan jag efter totalt 18 km var vid klubbstugan. Dit hade jag en snittfart på 4:38/km vilket kändes hur kontrollerat som helst.
Sen sjönk snittfarten för jag joggade runt vårt mtb-spår och kollade över det vad som skulle behövas justeras på nästa arbetsdag.
Totalt blev det 23 km idag och jag mår toppen.
 
Nästa helg skall det första försöket på sub40 på milen ske. Å-stadsloppet Tror det är möjligt nu när jag hela sommaren haft en stigande löpform och att jag lärt mig farterna lite bättre. Skall gå ut i 3:55/fart och hålla det så länge som möjligt. Vet att mellan km 8-9 går det svagt uppför så där kan det vara bra att kunna få släppa av farten till 4:10 om det skulle behövas.
Lyckas jag inte där så har jag ju hela okt på mig att lyckas. (det var ju ett sekundärt mål 2014)
 
Jag blev lite tipsad om detta klipp idag. Det är dryga månaden gammalt för det är från VM i downhill i Hafjell. Killen trampar av sin kedja direkt i starten och är nära att vinna hela skiten ändå :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback