inställt mål men nya utmaningar

Lyckades få över info till datorn med sladden från gamla sony ericsson fast jag sedan några veckor tillbaka använder en samsung galaxy mini. Redigerade ihop en film igår kväll. Synd att jag inte lyckades filma mer. Verkar som allting sparas på simkortet trots att jag har mycker mer minne i själva telefonen. Måste få till det där.
 
Igår kände jag faktiskt av de timmarna från cyklandet under lördagen så jag skippade löpningen till förmån för sandsäcken i garaget. Körde 11 ronder à 2 min med 1 min vila mellan. Känns verkligen skillnad nu när jag kört 3-4 ggr i garaget. Snabbheten och trycket i slagen kommer tillbaka och jag träffar mkt bättre nu. 
 
Dagens träning. En flopp!
Åkte med en jobbarkompis en bit i bil idag för att slippa få 19 km hem utan istället få dryga milen. Värmde upp och kände att det lilla mellanmål jag hade ätit ca 45 min innan satt som en klump i magen. Inge vidare. Ändå tänkte jag i min enfald att jag kanske skulle ta och göra ett försök på sub40 ändå. Banvallen hem är ju platt som en pannkaka och klockan på armen skulle få vara min motivator.
Värmde 1,5 km innan jag gjorde en varvmarkering på klockan och gasade upp till 4-fart. Körde ju i mörker så jag tänkte att jag hade kört flera km innan jag tyvärr kände att jag inte är en sån snabb löpare som jag önskar. Gav upp och gjorde en ny markering och då kom det nästan pinsamma beskedet att jag hade kört knappa 2 km och var redan körd!!
Efter detta fiasko så var mitt högra ben verkligen kört i flera km. Jag har nu flera ggr märkt att stumnar totalt i det icke opererade benet. Ja fick ju veta att jag hade begransat blodflöde till det under den långa utredningen förra året och när jag kör riktigt hård löpning (framförallt på asfalt) så stumnar jag så ordentligt så det tar lång tid att bli kvitt. Vänsterben bara hånskrattar lite åt det högra. Med andra ord känner jag knappt nåt i mitt vänstra ben.
 
Blev någon slags transportjogg hemåt i mörkret. Missnöjd och omotiverad.
Mitt stora, och egentligen enda mål, 2014 var ju bergslagen ultra. Jag klarade den och kände mig jäkligt nöjd efteråt. Under resans gång kom ju detta mål med att sub 40 min på milen kanske var möjligt oxå och jag satte målet att under oktober månad ( efter ultran förstås) klara det.
Nu inser jag att detta är omöjligt i oktober månad och jag ger upp det målet.
 
Siktar vidare mot det mer äventyrliga jag tänker försöka genomföra nästa helg. Nämligen att springa ca 70 km  längs bergslagsleden på lördagen och sedan fortsätta ca 63 km på söndagen. Tempot kommer att bli lågt då vi är en mindre grupp om 5 st som skall hålla ihop men det ska bli intressant att se hur kroppen reagerar på den långa sträckan.
 
Funkar detta bra så har jag verkligen motivationen för att träna bra i vinter för att i maj-månad köra hela bergslagsleden på 4 dagar. Det blir ca 7 mil om dagen. Terräng.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback