rehab väntar.

Igår tog jag ett samtal med en vän som är sjukt bra utbildad sjukgymnast. Jag beskrev historien om vurpan i lördags och min känsla och de smärtor jag känner i knät. Blev väl både + och -tecken så att säga men vila 3-4 veckor var en mening jag inte ville höra.
Jag är usel på att vila.
Hade jag varit en löpare i grunden hade jag ju kunnat ta till cykel som alternativ träning men nu är ju den sporten ute ur bilden. Hon nämnde då gym och då dök det upp i huvudet på mig att jag faktiskt har ett giltigt friskis-kort som ligger. 
Får bli gymet imorgon och då blir det discoträning
 
Ikväll har jag inga större bekymmer att vila för stapeln på polars sida som visar hur nedbrytande träningen är var rekordhög efter lördagens löpning.  Ni kanske vill veta lite siffror från i lördags?
Duration 07:46:47
HR Avg 130   bpm (ca 72% av maxpuls)
 
HR Max 161   bpm ( ca 88% av maxpuls)
 
Calories 4564   kcal
 
Distance 59.20   km
 
Pace Avg 07:53   min/km
 
höjdmeter 1170m
 
Nu stoppade jag inte klockan vid t.ex kartläsning, pissepauser eller om jag t.ex väntade in någon osv så den faktiska löptiden kunde kanske ha varit kortare men detta var ingen tävling.
 
Nu vet jag oxå att ingen av oss 4 som startade i lördags morse fullföljde vårt äventyr. Nä diverse skador stoppade 3 av oss och den 4e ville inte fortsätta själv vilket jag förstår.
 
Jag själv mår bättre i knät idag och har inte känt av det någonting men min klokhet säger att jag skall undvika löpning ett tag. 3-4 veckor....Hahahaha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback