To hell and back

Just nu går sabatons senaste single i öronen för typ 3-4 gången. Almbumet Heroes släpps om några månader men denna singel spelade dom upp på badit ikväll. Dålig kvalitè på ljudet då det är från radion men iaf.
Den växer för varje gång. Trumspelandet är en nivå högre tidigare, sången är det inte. Gillar låten men slår inte Carolus Rex-singeln.
Vad tycker ni?
 
I lördags flyttade vi som sagt till vårt drömhus och i söndags fm tog jag en Mick Dundee-walkabout, fast jag joggade. Blev en runda på ca 6 km och jag såg verkligen vilken häftig natur och kultur-miljö som döljde sig i Latorpsskogarna. Sms:ade till en vän efteråt att jag sett en grotta, sagoskogen samt en enhörning. Fick svaret " är du full?" 
Därför var jag ju tvungen att köra samma runda dagen efter med mobilen i fickan för att kunna ta fotobevis. Här är dom:
 
 Entrèn till sagoskogen
Svårt att se kanske men här hänger det älvor överallt.
 
Och till sist såg jag den. Den skygga enhörningen som stod där bland träden...
 
Igår onsdag blev det ett längre pass och jag fick jobba för att hålla ner farten vilket kändes skönt. Blev ca 14 km med ett snitt på 5:10/km vilket är snabbt då jag siktade på 5:30 :-)
Blir att sköta sig med stretchingen nu när jag börjat få känningar runt fotknölen. Samma som för några år sedan.
Därför tyckte jag det var bäst att vila från löpningen idag och körde ett Tapoutpass. Testade Leg & back idag och det var så där. Ingen favorit men då mitt favvopass är utlånat fick det bli denna.
 
Jag har varit ledig idag men har haft fullt upp ändå. På bauhause med en morgontrött Nora imorse och sen handling på COOP och Tele2-butiken för att äntligen få igång internet.
Hem för att invänta besök från Martintrampar med dotter. Det blev visst pannkaksfest för allihopa och brudarna blev snabbt kompisar och Nora var en virvelvind ihop med Maja-Li
 
Hade hantverkare på besök som kopplade lite el, körde en tvätt, packade ur lite kartonger, bytte till sommardäck på saras cykel och då kom nästa besök som var ganska oväntat. Johan svängde förbi med en fantastisk inflyttningspresent ;-) Min utlånade jacka. Trodde jag lånade ut den för ett enstaka träningspass i december men det blev tydligen för hela vintersäsongen :-)
 
Nu skall jag förbereda lite annat när ändå nätet är tillbaka.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback