MERD!

Gårdagen började ju så bra. Solsken och jag och Nora spenderade tid i trädgården där jag grävde bort 2 stubbar samt ett antal buskar som inte borde växa där de gjorde.
Sara var iväg til Bauhause och returnerade lite saker och alla samlades vid lunchen hemma.
Frid o fröjd så långt!
Sen skulle jag ta bilen in till vår gamla lägenhet för att göra klart flyttstädningen där. Stannar på första macken i utkanten avstan för att tanka, betalar och när jag sätter mig i bilen igen vill den inte starta. Ström finns och tändningen funkar men startmotorn försöker inte ens. Prövar säkert 50 ggr med mer eller mindre våld. Död!
Tack vare fri assistans så kan man ju fixa bärgare och få fri hyrbil men ändå...Nu står volvon på Rejmes och jag skall ringa dom om en kvart när de öppnar. Oroar mig bara för en sak: Vad kommer detta att kosta? Samtidigt så får man väl tänka att det är bara pengar och sånt har väl alltid löst sig genom åren.
Fick åka en cool volvo V40 hem igår.
 
Har oxå en ganska tuff vecka i jobbet där jag måste jobba mycket med att skylta om en del. Inte nog med det så flyttar kontoret från city till kommunhuset och det betyder kaos, oordning och ingen arbetsplats idag och inte heller en arbetsdator som jag skulle ha behövt idag för att kolla markägarfrågor.
 
Skit-period igår-idag.
 
 Undra hur en del stigar ser ut nu egentligen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback