Grattis! Du var långsammast.

Sent igår kväll kom jag hem efter årets vildmarksmässa.Trött men väldigt nöjd då det är en mässa jag gillar skarpt pga sin variation och bra, häftiga montrar.
Jag fick se en show i timbersport,
testa skate8
 
 
De var ascoola och ett starkt köp-behov infann sig.
 
Jag blev utmanad på en liten tävling oxå av min kollega. Det handlade om att cykla mellan två streck så långsam som möjligt utan att stå still. Slog den tidigare bästa tiden med 9 sekunder och senare på dagen kom det ett sms: Grattis du var långsammast på vår tävling. Kom till vår monter och hämta ditt pris.
Sällan har jag vunnit 1a pris på att cykla långsamt :-)
Jag upptäckte att jag är lite dålig på att knyta kontakter och skaffa nya samarbetspartners så att säga. Jag är inte den som går fram och pratar för sånt utan det måste komma initiativ från den andra.
Just detta skedde faktiskt några ggr så kanske får jag en praktikant här till våren, hade bra samtal med andra destinationer som har mtb-leder som vill veta hur vi jobbat, fick reda på lite nyheter om kommande cykelmässa i november mm.
 
Helgens träning
I lördags morse besökte jag hotellets gym och körde en hel hög med Tapout-övningar + ren styrka. På ca 35 min brände jag mig helt o hållet. Eller körde slut på mig själv kanske är mer rätt uttryckt då jag än idag besitter grym träningsvärk.
Söndagens morgon joggade iväg mot Älvsjöspåret. En helt ny plats för mig men jag hade sett på karta att det låg ett skogsområde i närheten. Det innehöll en kuperad slinga på 3,6 km i en härlig skog som verkar vara välbesökt för det gick stigar åt alla håll o kanter. Benen var trötta av både gymet 24 h innan men att stå i monter hela dagarna tar oxå hårt på både rygg, höft och ben. Totalt blev det dryga 8 km och jag kan säga att fruksotbuffèn smakade extra gott efter den joggingturen.
 
Idag har morgon startat med att lämna tillbaka hyrbilen och lite mailade. Känns som man är lite bakis efter mässan. Post-mässa-syndrom?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback