Familjens hjärta

Idag var en pysslardag med huset. Saras nya ögonsten Diskmaskinen installerades med mm-precision men jag tänker inte ta åt mig särskilt mycket cred av det för Saras kusin hjälpte till grymt mycket då han är utbildad snickare.
När eftermiddagen närmade sig sitt slut rensade vi lite i garaget och slängde massa skräp vid återvinningsstationen. När ändå ångan var uppe grävde jag bort lite rotskott från helvetesbusken berberis som tydligen slagit rot under vår entrètrapp för många år sedan. När det var bortgrävt så stötte jag på några saker som låg under trappen.
 
Man undrar hur länge de har legat där för det var ju inga hypermoderna verktyg direkt.
 
Nu började jag blogga i fel tidsordning som vanligt för dagen började faktiskt med en skön trail-löpning. Var lite lat/bekväm och tog bilen till Garphyttan ca 4,5 km härifrån och joggade totalt 10 km med hyffsat många höjdmeter upp runt/över storstenshöjden + en bit på en kommande mtb-led och inspekterade. Jag gasade på några ställen och fick återigen känna på att mitt högra ben är verkligen inte 100%. Det som läkarna såg denna bild:
var ju att det fanns något som inte var riktigt rätt till höger ben. De kunde inte riktigt säga exakt vad men det finns nånting som kan vara påbörjan till samma skada som jag hade till mitt vänstra ben. Jag har tidigare inte känt det till högra benet eftersom det tagit stopp i det vänstra långt innan. Får se hur mycket jag tycker det hindrar mig i sommar för någon ny operation gör jag inte närmaste tiden.
 
När jag sprungit klart summerade jag hur mkt jag joggat/sprungit den senaste veckan och det är 48 km på 5 pass och jag klämde ju in ett Tapout-pass över det oxå. Rätt nöjd med det och då förstår jag bättre oxå varför jag får känningar runt fötterna. Jag är inte riktigt tränad för den mängden :-) 
Inte än.
 
Nu är det iaf lördag kväll och jag njuter i huset med lite gammal bärnstensfärgad vätska
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback